Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: ,,Ni s-a întâmplat exact ceea ce ştiam că poate să ni se întâmple”

Sergiu Vicaş

Sergiu Vicaş
14.12.2014

Achim

CSM-U Oradea pierdut cu scorul de 99-94 în compania lui BCM U Piteşti. După desfăşurarea partidei, antrenorul bihorenilor a luat parte la conferinţa de presă. Acesta a vorbit atât despre modul în care au fost înfrânţi, cât şi despre alte aspecte ale acestui eşec, fâcând următoarele afirmaţii:

,,Felicit echipa gazdă pentru victorie, a făcut un meci foarte bun. Din păcate pentru noi, am pierdut acest joc, deşi la un moment dat se părea că îl avem în mână. Am pierdut pe nişte lucruri de care eram conştienţi că putem să pierdem. Am discutat cu jucătorii în vestiar imediat după meci şi le-am comunicat că tot ce s-a întâmplat în acest meci trebui să reprezinte o lecţie pentru noi.

 

Pe de altă parte, să pierzi un meci în care ai înscris 94 de puncte, mai ales la un meci jucat în deplasare, este foarte dureros. Nu doresc să vorbesc despre punctele forte ale Piteştiului şi nici despre slăbiciunile acestei echipe. Le păstrez pentru mine, însă ni s-a întâmplat exact ceea ce ştiam că poate să ni se întâmple.

Publicul de la Piteşti a fost foarte frumos. Mi se pare din ce în ce mai frumos la fiecare vizită pe care o facem aici.”.

CSM-U Oradea se află în momentul de faţă pe locul 4 în clasament, având un bilanţ de 6 partide câştigate şi 4 înfrângeri. Următorul duel pentru orădeni se va disputa pe teren propriu în compania lui BC Timişoara.

foto: Roby Boroş

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!