Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „Nu a fost cel mai bun meci al nostru”

Cristian Achim: „Nu a fost cel mai bun meci al nostru”

CSM CSU Oradea și-a asigurat avantajul terenului propriu în primul tur din playoff-ul Ligii Naționale de Baschet Masculin în urma succesului cu Rapid București, scor 80-69. Rezultatul de sâmbătă, 16 martie, din etapa a șasea a fazei secunde, a făcut ca orădenii să fie siguri de clasarea între primele patru din Top 10.

Cristian Achim a vorbit pentru csmoradea.ro după meciul cu Rapid și a adăugat următoarele:

„Nu a fost cel mai bun meci al nostru. Am fost în mare parte lenți. Am avut câteva momente foarte bune, dar per total nu ne-am ridicat la cel mai bun nivel al nostru. Ne menținem pe locul al 2-lea deocamdată în clasament și acesta este obiectivul nostru pentru finalul sezonului regulat.”

Întrebat cum apreciază prestația lui Abdul Gaddy, aflat la debut, tehnicianul a spus:

„Mi s-a părut în regulă. S-a sufocat un pic, dar este ceva firesc. Are o lipsă de pregătire specifică. Este exact acel jucător pe care îl știam de mult și pe care l-am monitorizat în sezoanele trecute. Este un jucător de echipă, îl preocupă să-și pună colegii în valoare. Însă mai are multe de învățat despre colegii săi și cum să-i pună în valoare mai bine. Chiar dacă azi a avut câteva reușite în acest sens.”

În fine, Achim a prefațat jocurile de la Voluntari și Brașov, din 20 și 23 martie:

„Este un program un pic dificil pentru finalul sezonului regulat în ceea ce ne privește. Nu-mi plac deloc deplasările legate, dar acesta este programul, nu avem ce să facem. Mergem cu scopul de a câștiga, așa cum o facem de obicei. Cunoaștem adversarii, i-am văzut recent chiar aici, la noi în sală. Nu va fi deloc ușor, însă ne dorim să ne întoarcem victorioși.”

CSM Oradea va avea parte de trei deplasări în ultimele patru etape din faza secundă a Ligii Naționale. Bihorenii abordează această perioadă cu un bilanț de 11 victorii și 3 înfrângeri.

*foto: Facebook CSM Oradea

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Malone Karl :

    Daddy cool
    La clasica întrebarea a lui Papa CoAch:"who's your Daddy now?", vine o nouă întrebare, a lui Abdul Kareem:"who's your Gaddy now?", iar toată treaba asta așteaptă deja cam multe răspunsuri...

    cu 1 lună în urmă (18.03.2024) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!