Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „Nu am fost de acord cu desfășurarea primului tur cu două din trei meciuri”

Cristian Achim: „Nu am fost de acord cu desfășurarea primului tur cu două din trei meciuri”

CSM CSU Oradea a câștigat primul meci din seria cu SCM Timișoara din sferturile de finală ale LNBM, scor 84-74. 

Antrenorul principal al echipei orădene, Cristian Achim, a vorbit la finalul întâlnirii din Arena ”Antonio Alexe” despre prestația elevilor săi dar a punctat și alte aspecte:

„Am avut în față o echipă extrem de bine organizată care știe foarte bine să joace acest tip de meciuri. O echipă care a marcat de trei puncte cel puțin în prima parte extraordinar de bine, noi nu am reușit să ne găsim ritmul, însă până la urmă nivelul de intensitate pe care totuși l-am jucat în primele trei sferturi zic eu că ne-a adus victoria, pentru că în final am reușit oarecum să-i oprim și sper eu ca această intensitate a noastră să se materializeze și în jocul doi.”

Întrebat despre revenirea echipei sale după o prestație ofensivă mai slabă în prima repriză și după ce Timișoara s-a desprins pe tabelă în sfertul trei, Achim a declarat:

„A fost foarte importantă revenirea, a fost un moment greu de tot. Jucătorii noștri au arătat că au caracter, au arătat că au valoare, au arătat că sunt capabili să joace meciuri importante cu tensiune foarte mare, nu e ușor să întorci Timișoara de la -11, indiferent ce se întâmplă.”

Tehnicianul bihorenilor și-a oferit opinia în legătură cu formatul competițional din prima fază a play-off-ului:

„Nu am fost de acord cu desfășurarea primului tur cu două din trei meciuri. Sub nicio formă, înțeleg că este un sezon greu, care a început târziu, înțeleg totul. Dar primul tur din play-off este crucial, este foarte important. Aici se pot juca multe. Eu nu am fost de acord cu această modalitate de desfășurare, însă nu avem ce face, trebuie să ne adaptăm. Cu siguranță ne dorim să câștigăm meciul doi, nu am dori să mergem la Timișoara pentru un meci decisiv.”

*Foto: CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!