Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „Nu am putut face față ritmului în jocul cu Asesoft”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
06.03.2011

Deși a început partida foarte bine, conducând după 10 minute cu scorul de 25-17, CSM Oradea a pierdut în deplasarea de la Ploiești, la 9 lungimi, mai exact 87-78. Partida a fost extrem de echilibrată, gruparea de pe malul Crișului Repede cedând însă pe final. Totalbaschet.ro a stat de vorbă cu tehnicianul orădenilor, Cristian Achim, care a recunoscut superioritatea adversarului de sâmbătă, fiind de părere că jucătorii săi nu au putut face față ritmului jocului. De asemenea Achim afirmă că echipa sa a jucat foarte bine, însă și-ar dori mai mult să evolueze slab și să învingă.

Valoarea Asesoftului este, clar, peste cea a noastră și nu am putut face față un meci întreg. Am avut și ghioane cum avem doar noi, au adus un jucător nou fix inaintea meciului nostru, acest lucru mi se pare că s-a întâmplat și anul trecut cu Otopeniul, respectivul a dat patru dunk-uri și am pierdut la 3 puncte. La fel și la meciul de acum, cu Ploieștiul, Ford a venit entuziasmat, relaxat, cu căștile pe urechi la încalzire. Oricum e un jucător foarte bun, sau cel puțin așa arată. Eu am încercat să joc cu toți, l-am băgat și pe „Roli” și pe „Loți”, Sasha a jucat foarte bine, Mandic foarte bine, Rareș foarte bine, Tyrone bine spre foarte bine, Nemanja poate puțin sub nivelul cu care ne-a ajutat sezonul acesta. Asesoft-ul este o echipă care te macină și nu am putut face față ritmului, acesta este adevărul.
Mă bucur că am jucat bine, toată lumea ne-a felicitat, însă pe de altă parte, o înfrângere e tot o înfrângere. Am început să fiu sătul de meciuri în care jucăm foarte bine și pierdem, nu doar de acum, ci în general. Aș prefera să jucăm prost și să învingem.

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!