Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: ”Nu avem voie să pierdem cu Iași”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
20.01.2011

CSM Oradea va întâlni sâmbătă pe Politehnica Iași, într-o partidă contând pentru etapa a 17-a a Diviziei A masculin. Disputa va avea loc în Arena Antonio Alexe cu începere de la orele 18:00.

Gazdele vin după o înfrângere în fața grupării Municipal București în timp ce Politehnica Iași s-a impus etapa trecută, acasă, în confruntarea cu Craiova. Tehnicianul orădenilor, Cristian Achim consideră că jucătorii săi sunt oarecum afectați după înfrângerea de sâmbătă, iar o victorie în fața Politehnicii este foarte importantă pentru moralul echipei.

„Este normal ca atât eu cât şi jucătorii să fim afectaţi după acel eşec. Trebuie să ne reabilităm, pentru a ridica moralul echipei. În aparenţă, partida cu Iaşiul este una facilă, dar nu va deloc aşa. Este o partidă pe care nu avem voie să o pierdem. Trebuie să luptăm pentru a câştiga, pentru că victoria nu va veni de la sine, nimeni nu ne-o face cadou. Politehnica este o formaţie periculoasă, în ciuda faptului că se află pe locul 14 al clasamentului. A început returul cu o victorie şi eu apreciez că va mai câştiga şi alte meciuri”” - declarat Cristian Achim pentru bihon.ro.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Tomy :

    ... pentru ca ati demonstrat ca se poate:
    Mult succes sambata cu Iasiul... Felicitari pentru site initiatorilor si colaboratorilor si spor la treaba ;)

    cu 13 ani în urmă (21.01.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!