Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „Nu meritam să câștigăm sub nicio formă”

Cristian Achim: „Nu meritam să câștigăm sub nicio formă”

BC CSU Sibiu a reușit ieri, 29 decembrie, să oprească seria negativă în fața lui CSM CSU Oradea. Echipa antrenată de Cristian Achim a cedat în fața formației de pe Cibin cu scorul de 91-87.

Antrenorul ultimei campioane a României a tras concluziile acestei prime înfrângeri a stagiunii 2020/2021. 

A fost un meci frumos, dominat de echipa din Sibiu pe tot parcursul jocului. Pe final am avut un moment bun, dar a fost doar un moment. Nu aveam cum să mai recuperăm acel deficit. Au fost mai buni decât noi, au meritat pe deplin victoria în acest meci.

Ne-a lipsit absolut totul. Sibiu a avut mai multă energie decât noi. Au alergat mai bine, au recuperat mai bine, au aruncat mai bine. Practic nu meritam să câștigăm sub nicio formă.

Trebuie să ne analizăm foarte bine pe noi. Trebuie să mergem mai departe și vom încerca să câștigăm următorul meci.

Înaintea confruntării cu BCM U Pitești, confruntare ce va avea loc astăzi, 30 decembrie, de la ora 16:00, CSM Oradea are 3-1 la general și se situează pe locul 7 în clasamentul la zi al LNBM. 

*foto: facebook BC CSU Sibiu 

4 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu undercat _ :

    daca nu-s doar declaratii..
    Cuvintele lui Achim reflecta clar aspiratiile lor. Prea multe superlative folosite in favoarea CSU pentru o diferenta de 4 pct. Asta lasa de inteles ca vor ridica mult nivelul jocului pe viitor. ..daca nu-s doar declaratii.

    cu 3 ani în urmă (30.12.2020) Raspunde
  • CSM CSU Oradea ajax :

    CSM
    Continuitate? Nu prea mă mai încântă deloc continuitatea lotului, în ideea în care așteptam mult mai mult de la anumiți jucători, care, de la începutul jocurilor oficiale nu joacă mai nimic. Am văzut aseară 3 - 4 pase direct la adversar, apărare foarte slabă la semicerc, aruncări deschise ratate lamentabil, etc. Am jucat împotriva a 2 adversari buni (Craiova și Sibiu) și nu ne-am descurcat deloc. Aștept revenirea, dar într-un meci cu adversar de calibru.

    cu 3 ani în urmă (30.12.2020)
    • BC CSU Sibiu /z/z/z:

      hmm
      Nu cred ca e motiv de ingrijorare, obiceiul asta il vad in fiecare an. Oradea incepe mai moale campionatul, mai face 1-2 transferuri daca e cazul in iarna, apoi in playoff isi ating maximul de forma.
      Achim si Mitrovic sunt cei mai buni tacticieni din tara, pana in primavara sunt sigur ca o sa gaseasca solutii pentru fiecare echipa in parte.

      cu 3 ani în urmă (30.12.2020)
    • BC CSU Sibiu /z/z/z:

      .
      Varsta lotului cred ca ar putea fi problematica (Watson 36, Valeika 36, Zekovic 34), dar la lungimea si experienta echipei nu prea cred ca o sa fie cazul.

      cu 3 ani în urmă (30.12.2020)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!