Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „Nu știu dacă putem să tragem vreo concluzie după acest meci”

Cristian Achim: „Nu știu dacă putem să tragem vreo concluzie după acest meci”

Duminică, 22 decembrie, Arena Antonio Alexe a găzduit confruntarea dintre campioana României și BCM U FC Argeș Pitești. CSM CSU Oradea a continuat forma bună arătată în ultima perioadă și s-a impus la o diferență de 36 de puncte: 100-64.

În ciuda acestui succes, Cristian Achim a rămas cu picioarele pe pământ și s-a arătat moderat în declarații. Tehnicianul Leilor-Roșii a vorbit și despre următorul obiectiv al formației sale, Cupa României.

În condițiile în care echipa din Pitești a fost văduvită de prezența a doi jucători străini în acest meci, nu știu dacă putem să tragem vreo concluzie după acest meci de niciuna dintre părți. Nu sunt foarte multe de comentat. Mă bucur că am câștigat.

Suntem într-un moment bun, dar rămâne de văzut și cum continuăm. Ne așteaptă un meci foarte important, cel cu Craiova, în Cupa României. Obiectivul nostru în această competiție este să ne calificăm la Final Four, astfel încât meciul următor este foarte important. Sigur, important a fost și cel de azi.

Pe această cale doresc să urez Crăciun Fericit tuturor suporterilor echipei noastre și tuturor iubitorilor de baschet din România.”, conform csmoradea.ro

Pentru CSM CSU Oradea urmează disputa cu SCM U Craiova din sferturile de finală ale Cupei României.

*foto: Roby Boroș/csmoradea.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!