Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: ”O înfrângere la Miercurea Ciuc ar fi un pas mare înapoi”

Roxana Prichici

Roxana Prichici
16.02.2011

După două meciuri pierdute la rând, cu CSU Atlassib și ”U” Mobitelco, CSM Oradea se deplasează la sfârșitul săptămânii la Miercurea Ciuc pentru a da piept cu lanterna roșie a Diviziei A, BC Perla Harghitei. Ciucanii au bifat o singură victorie până acum, surpriza din tur cu BC Timişoara, dar au impresionat în ultimele etape, punând reale probleme unor echipe mari. Cristian Achim nu concepe alt rezultat decât victoria, fiind de părere că o nouă înfrângere ar îndepărta pe CSM Oradea de play-off.

Meciul de la Miercurea Ciuc e diferit de cel cu ”U” Mobitelco, e în deplasare, pe noi publicul ne ajută foarte mult, acasă dăm mai mult. Viitorii adversari nu sunt cu siguranţă de valoarea lui "U", dar au adus trei jucători noi în pauza competiţională şi se pare că schimbările au fost de bun augur pentru ei. Le-au pus mari probleme sibienilor chiar la Sibiu, lui CSU Asesoft la Ploieşti, clujenii au câştigat greu pe terenul lor. Dacă vrem să ne păstrăm şansele la play-of, nu ne permitem să nu câştigăm, un eşec ar fi un pas mare înapoi.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!