Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „Pentru noi nu s-a schimbat nimic, tot de o singură victorie mai avem nevoie”

Valentin Todea

Valentin Todea
12.05.2016

Gruparea orădeană a pierdut disputa ce a avut loc miercuri seara în Polivalenta clujeană în fața celor de la U-Banca Transilvania, scor 79-70. Prezent la conferința de presă ce a urmat partidei, antrenorul formației CSM CSU Oradea, Cristian Achim, a declarat următoarele:

Era greu de crezut că în această serie cineva va putea să câștige cu 3-0. Sigur că ne-am dorit acest lucru, este absolut normal, însă sunt două echipe extrem de echilibrate, două echipe foarte bune.

Am ratat niște libere foarte importante în acest meci și nu am avut nivelul de apărare pe care ni l-am dorit în sfertul trei. Pentru noi nu s-a schimbat nimic, tot de o singură victorie mai avem nevoie.

Cătălin Baciu este un jucător excepțional de bun și niciodată nu l-am subestimat. Nu m-a surprins evoluția lui, de la Baciu și de la majoritatea componenților echipei clujene te poți aștepta la foarte multe lucruri bune pentru că sunt jucători de mare valoare.  Acesta este și avantajul lor, nu știi ce jucător răsare și când.

Într-adevăr, rotația este mai scurtă la noi, însă trebuie să jucăm în aceste condiții, nu ne dă nimeni jucători în plus. Nu mă gândesc la acest aspect, exact așa cum suntem așa trebuie să jucăm.

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea 3punkte :

    Nu ne plac cos de 2 puncte
    Exageram cu aruncãrile de 3 puncte!!! Avem pe Markovic accidentat, Lupusavei parcurge minute putine pe teren, Franklin aruncã cãnd simte el cã intrã 95% aruncarea (de la distantã mare) , Lucic accidentat, Zupan dacã prinde o zi bunã marcheazã chiar din vestiar.

    cu 8 ani în urmă (12.05.2016)
    • CSM CSU Oradea 3punkte:

      Altfel zis
      Cei de la U BT au jucat simplu. Cand jucatorul era liber (cand avea timp sa incarce ) sau era aproape de panou si-a executat aruncarea de 2 puncte. Au fost momente cand au gresit si ei, dar noi am aruncat din situatii grele si uneori ehipa a pierdut mingea usor.Rotatia este si mai scurta ca in alte meciuri, asa e, si asa echipa din Cluj porneste din avantaj din prima secunda.

      cu 8 ani în urmă (12.05.2016)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!