Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „Practic totul începe de la zero”

Cristian Achim: „Practic totul începe de la zero”

CSM Oradea a trecut de CSM Galați, 96-78 și și-a securizat locul 2 la finalul sezonului regulat. 

La finalul restanței cu echipa de pe Dunăre, Cristian Achim, tehnicianul bihorenilor a dat o scurtă declarație pentru site-ul oficial al clubului: 

A fost un meci pe care trebuie obligatoriu să-l câștigăm. Drept consecință am avut un pic de tensiune și presiune, lucru care s-a și văzut, mai ales în prima parte a meciului. Desigur, venim și după o perioadă încărcată, care a lăsat câteva urme. Este însă important că am câștigat și am avut în sfârșit de sezon regulat bun, spre foarte bun, încununat de rezultatul din FIBA Europe Cup.

De acum începe un nou campionat, deoarece se știe foarte bine că în playoff nu mai contează ce s-a întâmplat până aici. Practic totul începe de la zero. În acest sezon, primul tur din playoff se desfășoară pe sistemul cel mai bun din trei meciuri, ceea ce nu este foarte corect, deoarece primul tur din playoff este, poate, cel mai important.

În zilele rămase până la startul playoff-ului trebuie să facem tot posibilul pentru a ne recăpăta prospețimea fizică, pe care nu o mai avem. Deoarece de la acest aspect vine și concentrarea, limpezimea în joc. Acesta va fi principalul nostru obiectiv. Să ne recuperăm fizic și mental. Din păcate vom avea doar o zi liberă, deoarece luni avem primul meci din playoff.

CSM Oradea va da piept cu SCM Timișoara în prima rundă din playoff-ul LNBM. Ultima campioană a României va juca primele două partide ale seriei pe teren propriu. Prima dintre ele va avea loc pe data de 17 mai. 

*foto: facebook/CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!