Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim și Josh Bostic au prefațat întâlnirea de la Craiova

Cristian Achim și Josh Bostic au prefațat întâlnirea de la Craiova

CSM CSU Oradea țintește a 18-a victorie la rând în Liga Națională de Baschet Masculin, bihorenii evoluând în această seară, 11 martie, pe terenul celor de la SCM U Craiova. Întâlnirea va avea loc într-o sală mai mică, după ce Polivalenta din Bănie este ocupată în această perioadă.

Oradea și-a asigurat prezența în playoff după succesul din restanța cu Rapid, bihorenii având acum 10-1 bilanț în Top 10 și indiferent de rezultatele din etapele rămase nu pot fi depășiți de SCM Timișoara și CSM Constanța, ambele având acum 3 victorii și sunt în dezavantaj în meciurile directe cu „leii roșii”.

Cristian Achim și Josh Bostic au vorbit după jocul cu Rapid și despre întâlnirea din etapa a 22-a, de pe terenului Craiovei, antrenorul declarând următoarele pentru csmoradea.ro:

„Nu avem prea mult timp deoarece plecăm la Craiova, acolo unde sâmbătă ne așteaptă un meci foarte greu. Urmează apoi o perioadă foarte aglomerată cu meciuri împotriva Clujului și Piteștiului pe teren propriu, respectiv deplasări la București pentru meciul cu Rapid, urmată la scurt timp de una la Sibiu. Îmi doresc să avem o altă exprimare, unitară, ca o echipă, la meciurile care urmează.”

Bostic, care în acel duel restant cu Rapid cel mai bun joc de când s-a transferat la Oradea, a adăugat următoarele potrivit sursei menționate:

„Ne așteaptă o deplasare lungă. Nu avem mult timp pentru a pregăti meciul și întâlnim o echipă redutabilă, ce a avut o participare relevantă în FIBA Europe Cup. Mergem a Craiova cu dorința de a ne continua parcursul bun și țintim victoria, chiar dacă de această dată vom juca fără aportul acestui public.”

Duelul de la Craiova nu va avea loc în locația obișnuită, Sala Polivalentă, ci în Sala „Ion Constantinescu” deoarece în arena mare are loc un târg de nunți după cum notează sportuldoljean.ro.

Meciul începe în această seară, 11 martie, la ora 19.00 și o să fie în direct pe FRB TV.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!