Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: "Singura mea nemulțumire se leagă de faptul că pivoții noștri acumulează faulturi foarte ușor"

Adrian Micinic (Sibiu)

Adrian Micinic (Sibiu)
30.09.2012

Cristian Achim, antrenorul principal al echipei CSM Oradea, a vorbit pentru cititorii TotalBaschet după triumful asupra Energiei Rovinari, al 3-lea din cadrul turneului de Cupa României de la Sibiu, unul care a consfințit calificarea bihorenilor în faza sferturilor de finală ale competiției.

"A fost un meci între două echipe foarte apropiate valoric pe care l-am câștigat noi. Mă bucur pentru acest lucru deoarece meciul cu Energia Rovinari a avut o încărcătură deosebită fiind unul decisiv pentru ambele echipe. Sunt, de asemenea, fericit pentru cele trei victorii repurtate la turneul de la Sibiu și pentru faptul că ne-am calificat mai departe."

Întrebat dacă și-a făcut griji cu privire la aportul pivoților echipei CSM Oradea și cu privire la problemele cu greșelile personale ale acestora în condițiile în care amândoi (Topcov și Țibîrnă) au fost descalificați în partida cu Miercurea Ciuc, tehnicianul ardelenilor a precizat următoarele:

"Știam că Energia Rovinari dispune de doi pivoți importanți care pot să pună probleme oricui, dar sincer să fiu eu nu cred că noi avem o problemă la acest capitol. Și noi avem jucători buni. Singura mea nemulțumire se leagă de faptul că pivoții noștri acumulează foarte ușor faulturi."

Referitor la evoluția lui William Franklin în meciul cu Energia Rovinari (al 3-lea meci pentru acest jucător în zile consecutive după un an de absență din cauza unei accidentări și operații la genunchiul piciorului drept), Achim a spus doar atât:

"Vă las pe dumneavoastră să faceți aprecieri la adresa lui. Cert este că Will e un jucător de valoare și a demonstrat acest lucru."

În încheiere, antrenorul lui CSM Oradea a fost întrebat dacă are vreo preferință cu privire la adversarul din sferturile de finală:

"Nu am nicio preferință. Nu va fi niciun cap de serie, toate echipele vor avea același statut la tragerea la sorți pentru sferturile de finală. Poate să fie Asesoft, cum poate să fie oricare echipă dintre celelalte șase calificate." 

Foto: Răzvan Chiriac 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!