Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „Sper ca jucătorii echipei noastre să nu se lase păcăliți sau prostiți de rezultatul din primul meci”

Cristian Achim: „Sper ca jucătorii echipei noastre să nu se lase păcăliți sau prostiți de rezultatul din primul meci”

CSM CSU Oradea și-a trecut în cont victoria cu numărul 16 pe teren propriu în acest campionat, în tot atâtea apariții în fața fanilor. „Leii Roșii” au deschis cu un succes categoric semifinala Ligii Naționale de Baschet Masculin în fața lui CSU Sibiu, scor 94-61.

În urma partidei care a marcat al doilea joc la rând în playoff cu peste 90 de puncte marcate, Cristian Achim a vorbit pentru csmoradea.ro:

„Mă bucur că am câștigat. Sigur, Sibiul a avut două absențe de marcă. Blumbergs și Uță sunt doi jucători cruciali în echipa Sibiului.

Am avut și noi o absență. De altfel avem șanse minime să-l avem pe Tarolis apt de joc la următorul meci. Este 1-0 și atât. Îmi doresc foarte mult să rămânem concentrați, conștienți și lucizi în ceea ce privește următoarele meciuri.

Îmi doresc să câștigăm Meciul 2. Sper ca jucătorii echipei noastre să nu se lase păcăliți sau prostiți de rezultatul din primul meci.”

Până la acest prim meci cu Sibiul din semifinalele LNBM, CSM Oradea nu a marcat din sezonul 2018/2019 minim 90 de puncte pe teren propriu în penultimul act din campionat.

Cel de-al doilea joc dintre CSM Oradea și CSU Sibiu va avea loc duminică, 30 aprilie, de la ora 20.00 și o să fie în direct pe Digisport 2, Prima Sport 2, respectiv FRB TV.

*foto: Facebook CSM Oradea

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Malone Karl :

    Am bani de dat, am datorii la stat!
    O cercetare secretă te piață, făcută la comanda Euroligii de renumiții Poors&Calicos, a stabilit profilul suporterului clu-Jean care ajunge la meci și la ora 17. Scopul cercetării este evident: invitarea lui U în sezonul următor de Euroligă!!! Vîrsta medie: 37-69 ani, starea civilă: stă cu părinții în vechile blocuri ale industrializării socialiste, educația: student veșnic la Universitatea internațională Pardailean Lingus Màrton din Suceagu (Ui PLM), corporatist cu două locuri de muncă (Panda food/ Uber) are credit în franci elvețieni/lire turcești la o garsonieră nouă în Sfântu Ion în execuție judecătorească, o dată pe lună aruncă o trotinetă Bolt în Someș din motive întemeiate de revoltă socială, conduce un diesel nemțesc cu volanul pe dreapta și are mereu un flacon de 2l de motorină sub scaunul unde-și ține și bîta de baseball, s.a.m.d. Singura problemă care reiese din studiul Calicos&Fools este aceea că potențialul de plată al spectatorului descris mai sus este limitat la 20 lei și ăia în rate...

    cu 1 an în urmă (29.04.2023) Raspunde
  • 'mpepo :

    Ermetic
    Prea ermetic, prea de la țară !
    Inteligență debordantă ( adică dă pe dinafară), fundament pentru o educație sofisticată, dublată de un narcisism înfloritor ( fără conotații de floricultură). Pasiune mistuitoare pentru ceea ce reprezintă și se întâmplă în capitala Ardealului. Nu e vorba de Oradea, evident.
    Altfel, plictiseală prin repetiție care se transformă în oboseală.
    Toate cele bune !

    cu 1 an în urmă (29.04.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!