Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „Știm foarte bine care este miza și cum se prezintă situația”

Cristian Achim: „Știm foarte bine care este miza și cum se prezintă situația”

CSM CSU Oradea joacă miercuri, 1 februarie, cea de-a cincea partidă în grupa L din Top 16 FIBA Europe Cup, bihorenii având o deplasare în Polonia pe terenului lui Anwil Wloclawek.

Miza este mare pentru orădeni, care ocupă în acest moment poziția a doua în grupă, cu 2-2 bilanț și au avantajul meciurilor directe în fața lui Brose Bamberg. „Leii roșii” pot depinde doar de ei în ultima rundă în cazul în care se impun pe terenul lui Anwil.

Cristian Achim a vorbit despre acest meci din Polonia pentru csmoradea.ro după ultima apariție a echipei în prima fază a Ligii Naționale, antrenorul explicând și care este situația lui Josh Bostic, jucător adus în perioada recentă tocmai de la adversara de miercuri seară:

„Dacă vrem să depindem exclusiv de noi trebuie să câștigăm acest meci. Calculul este simplu. O victorie ne aduce în postura de a depinde de propriul rezultat în ultima etapă pentru a ne califica mai departe. O înfrângere ne aduce în situația de a depinde de propriul rezultat în ultima etapă, dar vom fi condiționați de o victorie a lui Anwil în fața lui Brose în celălalt meci al ultimei runde. Așadar, știm foarte bine care este miza și cum se prezintă situația. Mergem în Polonia cu dorința de a câștiga, dar suntem conștienți de faptul că întâlnim liderul grupei și vom juca într-o sală ostilă.

Josh Bostic a primit drept de joc pentru meciul de la Wloclawek. Rămâne să vedem în ce condiție se află, cât este de antrenat. Sper că toate lucrurile vor fi în regulă. Va avea două zile de antrenament cu noi, iar marți plecăm în Polonia.”

Duelul dintre Anwil Wloclawek și CSM Oradea va avea loc miercuri, 1 februarie, începând cu ora 19.30 și o să fie în direct pe YouTube FIBA -  The Basketball Channel.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!