Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „Sunt bucuros după această victorie”

Noémi Csiki

Noémi Csiki
20.02.2014

Antrenorul echipei CSM Oradea, Cristian Achim și-a exprimat bucuria după victoria de la Tîrgu Mureș, remarcând potențialul gazdelor:

Evident sunt fericit. A fost un meci contra unei echipe candidate la titlu. Am reuşit să oprim ofensiva gazdelor, iar acest fapt ne-a adus şi victoria. Dacă BC Mureş ar fi marcat ca de obicei, ei având o medie de 90 de puncte pe meci, nu aveam nicio şansă. Sunt conştient ce înseamnă campionatul, iar dacă vom pierde la Oradea nu va fi o surpriză. Repet, în cazul în care BC Mureş marchează normal, este o echipă de nebătut. Nimeni nu are potenţialul formaţiei din Mureş."

Achim a subliniat și faptul că echipa trebuie să își păstreze calmul și să se concentreze la meciurile următoare.

Trebuie să ne păstrăm normalitatea în special în gândire și în modul de abordare a următoarelor meciuri. Nu trebuie să credem că dacă am bătut la Mureș suntem nu știu ce echipă. Pe mine deja mă îngrijorează Piteștiul, care am văzut cu toții de ce este în stare.

Partida dintre BC Mureș și CSM Oradea s-a încheiat cu scorul 74-78. Orădenii vor primi vizita echipei din Pitești sâmbătă, 22 februarie.

Foto: Zsigmond Báthori

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!