Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „Sunt multe lucruri care nu au funcționat în această seară”

Cristian Achim: „Sunt multe lucruri care nu au funcționat în această seară”

CSM CSU Oradea a obținut sâmbătă seara cea de-a treia victorie din această săptămână. Vicecampioana României a învins-o pe CSM Baschet Petrolul Ploiești cu scorul de 100 la 73 și a urcat pe prima poziție a clasamentului.

În ciuda acestui succes, Cristian Achim a identificat mai multe puncte slabe ale jocului arătat de elevii săi:

A fost cel de-al 3-lea meci în decurs de cinci zile pentru echipa noastră. Este foarte important faptul că am câștigat și am trecut fără accidentări peste această serie de jocuri. În ceea ce privește meciul cu echipa din Ploiești este limpede că statistic arătăm foarte bine, iar cine nu a văzut acest meci ar putea să creadă că a fost o formalitate. Realitatea a fost cu totul alta. Din păcate nu am mai avut un nivel bun de concentrare. Am fost lipsiți de combativitate, a lipsit reacția, am fost depășiți foarte ușor și am întâmpinat tot felul de probleme în acest meci. În repriza secundă am fost mai productivi în atac, dar în continuare nu am avut blocaj defensiv, am fost bătuți la recuperare ofensivă și este evident că am întâmpinat tot felul de probleme de pe urma unui nivel de concentrare scăzut. Sunt multe lucruri care nu au funcționat în această seară”, conform csmoradea.ro.

Bihorenii au la dispoziție mai puțin de o săptămână pentru a rezolva problemele. Miercuri, 8 decembrie, CSM Oradea primește vizita Benficăi Lisabona în faza a doua a FIBA Europe Cup.

Cu tot respectul pentru oponenții pe care i-am avut în această săptămână, ne așteaptă un meci în compania unui adversar de cu totul alt calibru. Este limpede că avem nevoie de o altă abordare, dar cu același nivel de reușită precum în partida din această seară. Benfica este o echipă puternică și vom avea o misiune deloc ușoară. Totuși, pornim de la zero în faza a 2-a a grupelor în FIBA Europe Cup, iar eu sunt optimist în ceea ce privește șansele noastre”, a declarat antrenorul Leilor-Roșii.

Duelul dintre Oradea și Lisabona începe la ora 18:00 și poate fi urmărit, în direct, pe Digisport și pe YouTube.

*foto: Roby Boroș/CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!