Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „Sunt nemulțumit de multe lucruri. Și de mine sunt nemulțumit”

Cristian Achim: „Sunt nemulțumit de multe lucruri. Și de mine sunt nemulțumit”

Miercuri, 4 octombrie, CSM CSU Oradea a primit vizita lui BC CSU Sibiu, într-un meci din etapa a doua a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Galben-albaștrii și-au luat revanșa pentru înfrângerile suferite în semifinala stagiunii precedente și s-a impus cu scorul de 79 la 66 pe terenul roș-albaștrilor.

Iată ce a declarat Cristian Achim, conform csmoradea.ro, după a treia înfrângere a sezonului:

„În condițiile date a fost o victorie clară a Sibiului, fără dubii. Au fost mult mai buni în toate aspectele jocului. Era oarecum firesc să avem o cădere la un moment dat. Mă așteptam la așa ceva. Poate nu să avem o asemenea cădere, însă era firesc date fiind condițiile în care am jucat acest meci.”

CSM Oradea a fost lipsită în acest meci de aportul lui Donatas Tarolis și Erick Neal, doi dintre jucătorii de bază ai bihorenilor:

„Mi-aș dori să cred că absențele celor doi au contat mult. Altfel ar însemna că avem o problemă foarte mare în acest moment. Sunt nemulțumit de multe lucruri. Și de mine sunt nemulțumit. Și de toată lumea.”

Întrebat despre starea celor doi în vederea duelului cu SCM U Craiova din runda a treia, antrenorul lui CSM Oradea a răspuns următoarele:

„Tarolis nu are cum să joace la acel meci. În ceea ce îl privește pe Neal rămâne de văzut dacă va juca. Nu știu ce să vă spun. O vom lua pas cu pas.”

Duelul dintre SCM U Craiova și CSM Oradea va avea loc miercuri, 11 octombrie, la ora 17:30, în direct pe Digi Sport și Prima Sport 1.

*foto: Facebook – CSM Oradea

2 comentarii la aceasta stire:
  • varu silvois :

    Maestrul Achim
    e nemulțumit cică de toată lumea! O fi posibil? Retoric.

    cu 7 luni în urmă (05.10.2023) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Acs Titi :

    @
    Spre bucuria unora, de data asta nimic despre Oradea, n-am văzut meciul ( din motive obiective ). Pe canalul Prima Sport de pe YouTube este disponibilă înregistrarea meciului U - Türk Telekom.

    cu 7 luni în urmă (05.10.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!