Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „Suntem în continuare văduviți de absențele a doi jucători atletici”

Eduard Popa, David Istrate

Eduard Popa, David Istrate
10.02.2019

cristi achim u bt cluj oradea

U-BT Cluj a obținut o victorie extrem de dificilă în compania celor de la CSM CSU Oradea, scor 73-71, în etapa a patra a Ligii Naționale de Baschet Masculin, Grupa Roșie.

La sfârșitul partidei, tehnicianul echipei campioane, Cristian Achim, a lăudat prestația celor două formații și a vorbit despre absențele din lotul său:

„A fost un meci foarte frumos, decis la ultima aruncare, un meci în care ambele echipe au avut absențe notabile. Noi suntem în continuare văduviți de absențele celor doi jucători atletici din echipa noastră. În plus, Zekovic nu s-a antrenat o săptămână și jumătate și acest lucru s-a și văzut. Cu toate astea am revenit în joc. Am avut un sfert doi foarte prost în care am marcat puțin. Am reușit să ținem Clujul la un număr mic de puncte marcate, ceea ce este în mod evident în avantajul nostru. Remarc însă procentajul de 48% la aruncările de trei puncte pentru Cluj, raportat la cel de 32% al nostru. Asta în condițiile în care consider că noi am avut mai multe aruncări deschise de la distanță. Aș adăuga că noi am ratat cu jucători pe care ne dorim să-i avem cu aruncare de acolo.”

Achim a discutat și despre transferurile pe care le așteaptă la echipă:

„Pentru noi, în următoarele cinci zile, prioritară este găsirea unor jucători cu care să completăm echipa. Am tot căutat, dar nu am găsit deocamdată. Sper din tot sufletul ca după cele câteva zile libere să avem o echipă completă, pentru că avem nevoie de așa ceva. Dacă vom găsi jucătorii potriviți, vom fi o echipă bună, care se va bate cu orice echipă din campionat. E esențial să găsim jucătorii care ne lipsesc și care să ne completeze echipa.”

După această înfrângere, CSM CSU Oradea ajunge la 10-8. Etapa viitoare, bihorenii vor întâlni pe teren propriu BCM U Pitești.

*foto: Roby Boros

7 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea 3punkte :

    nonsens
    E timp pierdut cautatul..., mai bine ar trebui pregatiti jucatorii actuali de la mic la mare pentru urmatoarele meciuri si daca vor fi pregatiti vor da roade. Altfel spus: nu e anul bun pentru Oradea, dar vrem sa fortam mana soartei.

    cu 5 ani în urmă (10.02.2019) Raspunde
  • cristy :

    3 pct
    muha cat a avut,parca el a aruncat liber,cu apararea stim ca sta prost dar cu aruncarea?plus ca tot el era cu indicatiile pe la time-outuri

    cu 5 ani în urmă (11.02.2019) Raspunde
  • CSM CSU Oradea 6X :

    Muha.
    E varză când jucăm cu Clujul. Oare intenționat? Vezi căt a marcat în celălalte meciuri.

    cu 5 ani în urmă (11.02.2019)
    • CSM CSU Oradea mikki:

      Muha
      nu este intentionat normal, desi cu Clujul chiar are prestatii slabe de tot..din pacate nu si-a revenit deloc dupa accidentarea de anul trecut. parca e umbra celui din anii trecuti si la joc si la cifre in general, chiar daca procentajele la 3 pct per total sunt satisfacatoare. nu mai este jucatorul cu prestatii solide, cum era.. poate isi revine, inca nu este tarziu! ar face bine sa fie mai putin cu indicatiile tactice si mai mult cu exemplul personal...

      cu 5 ani în urmă (11.02.2019)
    Raspunde
  • cristy :

    ?prestatii?
    jocul cu sibiul din finala mica 2017 cam atat,caci altfel nu prea a contribuit la nici un trofeu nici la cluj nici la oradea....desteptarea... dar are spate asta E

    cu 5 ani în urmă (11.02.2019)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      muha
      Anul trecut a avut ghinionul cu accidentarea dar in faza a 2-a a fost unul dintre cei mai buni jucatori ai nostri.
      Anul asta a avut evolutii oscilante dar nu poti sa spui ca nu mai are aruncare in conditiile in care are o medie stagionala la 3p de 53.8%. Cred ca lider la acest capitol.Eu cred ca are importanta si faptul ca joaca 2 partituri diferite in meci : in prima repriza joaca mult conducator de joc iar in cea de-a doua trece pe pozitia 2.
      Eu zic sa vedem ce ne rezerva aceasta saptamana si apoi putem trage niste concluzii.

      cu 5 ani în urmă (11.02.2019)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea mikki :

    ai dreptate
    dar sa nu dam vina doar pe Muha pt infrangerea de aseara sau pt cele din acest sezon. in afara de Richard, Watson (luat ca roman), Bobe si Zekovic...restul nu cred ca sunt decat cu numarul in lot.

    cu 5 ani în urmă (11.02.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!