Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „Toate echipele au avut probleme de adaptare și readaptare”

Cristian Achim: „Toate echipele au avut probleme de adaptare și readaptare”

CSM Oradea a obținut calificarea la Final 8, după ce a trecut de CSA Steaua în ultima partidă de la turneul găzduit de Arena Antonio Alexe. 

Antrenorul bihorenilor, Cristian Achim, a vorbit pentru site-ul oficial al clubului despre participarea la turneu, despre obiectivele echipei sale, dar și despre modul în care va construi alături de staff-ul său tehnic programul echipei în vederea startului de campion. 

Au fost patru meciuri dintr-un turneu de calificare, jucat în condiții speciale. A fost problematic pentru toată lumea implicată în această competiție deoarece mai toate au fost afectate de pandemie. Toate echipele au avut probleme de adaptare și readaptare în același context. În plus, cele opt luni fără jocuri oficiale își spun cuvântul în prestațiile noastre ca echipe, atât din punct de vedere colectiv, cât și individual.

În ceea ce privește echipa noastră, mă bucur pentru victoria cu Steaua și pentru faptul că am obținut calificarea la turneul final. Acesta a fost obiectivul nostru la acest prim eveniment, astfel încât mă bucur pentru calificare. Firește, ne dorim să continuăm cu rezultate pozitive.

Urmează câteva zile libere. Săptămâna viitoare ne întoarcem la treabă, la antrenamente, cu scopul de a pregăti startul campionatului. Ne dorim foarte tare să putem să continuăm competițiile. Din informațiile existente în prezent, având în vedere că acum urmează un cantonament al echipei naționale, respectiv meciurile din calificările EuroBasket 2021, primele meciuri din Liga Națională ar urma să fie programate undeva în jurul datei de 10 decembrie.

După cum spunea, CSM Oradea a obținut calificarea la Final 8. Echipa antrenată de Cristian Achim s-a clasat pe locul 2 în grupa C, grupă câștigată de SCM Craiova, echipă care a câștigat duelul direct. 

*foto: facebook CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!