Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: "Trebuie să le stopăm recuperările ofensive"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
16.03.2012

Joi dupămasă, la Arena Antonio Alexe din Oradea, a avut loc o conferinţă de presă premergătoare meciului de duminică, împotriva liderului Diviziei A masculine de baschet, Gaz Metan Mediaş.

La întâlnirea cu presa a fost prezent Cristian Achim, care a vorbit atât despre partida precedentă cu Iaşi, cât şi despre următorul adversar, Gaz Metan Mediaş.

... despre confruntarea cu Politehnica Iaşi

Am avut o deplasare foarte lungă şi foarte obositoare. Ne-am propus să fim foarte serioşi, am şi reuşit, cu excepţia începutului de joc. Mă bucur că am tratat meciul serios, că am câştigat meciul şi că am mai pus două puncte în clasament.

... despre următoarea confruntare cu Gaz Metan Mediaş

În ceea ce priveşte confruntarea cu Mediaş, ne propunem să câştigăm partida. Sigur că toată lumea cunoaşte echipa medieşenilor şi forţa de joc a lor. Am mai spus-o, nu am niciun fel de complexe şi probleme în ceea ce priveşte echipa din Mediaş. Fiecare meci are o istorie aparte şi fiecare joc este altfel. Nu se poate face o comparaţie între ele.

... despre aspectele importante ale partidei

După părerea mea, noi va trebui să le stopăm recuperările ofensive. Acest lucru va fi un obiectiv. Cred şi sper că, dacă vom avea acelaşi număr de recuperări cu ei, aproximativ la fel, cred că avem o şansă bună la victorie. Dacă nu se va întâmpla aşa, va fi foarte greu pentru că oricărei echipe, dacă i se oferă a 2-a, a 3-a sau a 4-a şansă până la urmă va băga mingea în coş. Ne dorim foarte tare să câştigăm meciul şi o să facem tot ce depinde de noi, ca de altfel în oricare alt meci. Din fericire pentru noi, la orice joc am avut o atitudine bună, în ceea ce priveşte motivaţia şi dorinţa de victorie. Pe de altă parte, acest lucru nu este de ajuns. O eventuală victorie ar fi un pas important pentru o clasare pe un loc mai bun, dacă am reuşi să câştigăm.

... întrebat dacă se va baza mai mult pe aruncările de trei puncte acesta a răspuns:

Noi în general mizăm pe acest joc. Problema este că nu jucăm pe interior atât de mult cât mi-aş fi dorit eu. Pe de altă parte, ţinând cont de construcţia echipei noastre, cred că ne avantajează acest lucru. Oricum aruncările de la mare distanţă sunt o armă cu două tăişuri. Dacă îţi intră, te ajută foarte mult, dacă nu intră, poţi să pierzi liniştit. Chiar la o diferenţă foarte mare.

2 comentarii la aceasta stire:
  • sarpele :

    Diferenta
    Sa intelegem ca putem pierde la o diferenta foarte mare daca nu vom marca de la distanta!

    cu 12 ani în urmă (16.03.2012) Raspunde
  • CSM CSU Oradea nexco :

    cam asa
    Si in tur cu 10/21 de 3 pct. am ramas in joc altfel era mai rau. Medias a avut 5/16. HAI ORADEA !

    cu 12 ani în urmă (16.03.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!