Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „Urmează un meci care ne va arăta unde suntem”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
24.12.2017

CSM CSU Oradea a câștigat ultimul meci înainte de Crăciun, reușind să treacă pe teren propriu de BC Timba Timișoara cu scorul de 100-76. În urma acestui succes, formația bihoreană a urcat până pe locul 5 în clasament, având un bilanț de 6 meciuri câștigate și 4 pierdute, iar în următoarea etapă se va duela tot pe teren propriu cu vicecampioana Steaua. 

Cristian Achim, tehnicianul de pe banca roș-albaștrilor, a vorbit la finalul întâlnirii cu Timba despre jocul în sine, despre situația actuală a echipei, respectiv despre ce urmează în ultima săptămână din 2017 pentru elevii săi. 

„Un joc controlat de noi de la început până la sfârșit. Mă bucur că am reușit să dau minute de joc tuturor. Sfertul 2 a fost unul excepțional de bun și de frumos. 

Lucrurile încep să funcționeze, dar nu la nivelul la care consider eu că putem să ajungem. Suntem mai bine decât la începutul campionatului, însă nu suntem la nivelul la care eu consider că putem juca. Nu e ușor pentru o echipă construită cu Zeno în prim plan, să jucăm trei luni fără acest jucător, credeți-mă nu ne-a fost ușor și în continuare acest lucru ne creează dificultăți deoarece va trebui să gestionăm foarte chibzuit situația lui Zeno.

Așteptăm meciul cu CSM Steaua București, din data de 28 decembrie. Nu vom avea liber de Crăciun, ne vom antrena inclusiv în data de 25. La fel va fi și de Anul Nou. Asta e viața noastră, în lumea sportului. Urmează un meci care ne va arăta unde suntem. Este important că îl vom juca pe teren propriu”, a declarat Achim, citat de site-ul oficial al clubului din Oradea.

Și într-adevăr, medaliata cu bronz a ediției precedente din LNBM, Oradea, va încheia un an plin 2017 cu un duel pe măsură în fața vicecampioanei CSM Steaua EximBank București. Cu o eventuală victorie în fața bucureștenilor, orădenii îi vor egala pe aceștia în clasament, urmând ca ambele echipe să aibă un bilanț de 7 meciuri câștigate și 4 pierdute. 

*Foto: Roby Boros @Facebook CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!