Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „Vă spun sincer, m-am gândit la acest turneu de acum două luni”

Cristian Achim: „Vă spun sincer, m-am gândit la acest turneu de acum două luni”

CSM Oradea a încheiat Turneul 13 cu două victorii din tot atâtea partide. Ultima campioană a României a dispus de gazdele de la CS Dinamo și de SCM Craiova, echipă pe care a învins-o pentru prima dată în această stagiune. 

La finalul partidei cu Craiova, Cristian Achim s-a arătat din nou extrem de mulțumit de prestația jucătorilor săi, mai ales în condițiile în care echipa din Bihor a avut o perioadă extrem de aglomerată din punct de vedere al meciurilor și a deplasărilor. 

Sunt două victorii uriașe. Vreau să îmi declar jucătorii eroi naționali. După o lună de zile, cea mai aglomerată din viața noastră, ca număr de meciuri jucate, deplasări, kilometri și ca orice, să putem veni aici, descărcați complet mental după obținerea medaliei, și să obținem victorii în fața a două echipe bune, realmente înseamnă că acești băieți sunt eroi. Vreau să le mulțumesc foarte mult. Efectiv, și-au învins oboseala și au lăsat pe parchet ultima picătură de energie pe care au avut-o. Sunt foarte, foarte bucuros și pentru faptul că aceste două victorii erau cruciale din punct de vedere al clasamentului, în părerea mea. Vă spun sincer, m-am gândit la acest turneu de acum două luni. Știam că aceste meciuri vor veni după Tel-Aviv și de atunci mi-am dat seama că aici se va juca un loc foarte important pentru play-off. Sunt foarte fericit.

În momentul de față, CSM Oradea are 18-5 la general și mai are de disputat trei partide în cadrul sezonului regulat al LNBM. 

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!