Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „Va trebui să reacționăm, asta e clar”

Cristian Achim: „Va trebui să reacționăm, asta e clar”

CSM CSU Oradea a suferit al doilea eșec pe teren propriu în sezonul 2021-2022 al Ligii Naționale de Baschet Masculin împotriva lui CSO Voluntari, după 66-74 vineri (13.05) în deschiderea primei semifinale a campionatului. Următorul joc va avea loc tot la Oradea, duminică (15.05).

Cristian Achim a spus după joc pentru csmoradea.ro că nu trebuie să existe panică, tehnicianul vicecampioanei României scoțând în evidență faptul că echipa sa nu este pentru prima dată într-o asemenea situație. Bihorenii au condus cu șapte puncte spre finalul sfertului trei, Voluntari putând să întoarcă și și-a adjudecat parțialul decisiv cu 25-13:

„A fost un meci echilibrat, specific fazei în care ne aflăm. Am avut un ușor avantaj pentru o bună perioadă din timpul de joc. Pe final am avut o cădere. Nu a fost cel mai bun sfert 4 pentru noi. Nu am reușit să marcăm în ultimele minute de joc. E foarte greu să câștigi un astfel de meci în aceste condiții.

Consider că am avut o prestație solidă în apărare, însă am încasat 25 puncte în ultimele zece minute. Până la sfertul 4 am stat chiar bine din punct de vedere defensiv. Nu am avut cele mai bune decizii în atac și nici cea mai inspirată zi la finalizare. Presiune există în semifinale pe ambele echipe. Este foarte clar că nu ne aflăm în cea mai confortabilă postură la ora actuală, dar nici nu trebuie să ne panicăm. Am mai fost în acest gen de situație și în trecut. Va trebui să reacționăm, asta e clar.”

Meciul doi al seriei dintre CSM Oradea și CSO Voluntari se joacă duminică, 15 mai, tot pe terenul bihorenilor, începând cu ora 18.45.

*foto: fiba.basketball

3 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Malone Karl :

    Another brick in the wall
    Tactica Vrăjitorului este una surprinzătoare pentru aproape toată lumea: alege o aparentă slăbiciune, simulează o vulnerabilitate, sacrifică aparent satisfacția propriilor suporteri pentru o răzbunare colectivă la adresa Echipei Federației... Ce urmează? Pe fondul adormirii vigilenței adversarului surprins și el de surpriza victoriei neașteptate, declanșează Remontada și pornește seria celor trei victorii. Cu scuzele de rigoare pentru abonații de acasa care sperau la meciul cinci...

    cu 1 an în urmă (14.05.2022)
    • CSM CSU Oradea StayMe7o77:

      Nu
      Nu se va intampla asta

      cu 1 an în urmă (14.05.2022)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      Iooi
      Ce bine am ras. Vezi ca i 0-2.

      cu 1 an în urmă (16.05.2022)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!