Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Bota: „Am crezut în revenire și am fost aproape de a câștiga”

Valentin Todea, Mara Mihăilescu

Valentin Todea, Mara Mihăilescu
11.02.2019

După meciul de duminică seară dintre U-BT Cluj-Napoca și CSM Oradea, am avut parte de încă o confruntare în LNBM a cărei învingătoare s-a decis în momentele de final. SCM Timișoara a cedat cu scorul de 86-85 partida cu BCM U Pitești de pe terenul argeșenilor, deși a avut șansa de a pleca victorioasă din Trivale. Antrenorul oaspeților, Cristian Bota, și-a oferit opinia după meciul cedat la limită:

„Un meci nerecomandat cardiacilor, se putea termina și invers. Din păcate noi am fost ghinioniști astăzi, vreau să le mulțumesc băieților noștri pentru spiritul de luptă pe care l-au arătat în ultimul sfert. Am crezut în revenire și am fost aproape de a câștiga. De asemenea, vreau să felicit și echipa Piteștiului și să le urez succes!”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!