Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Bota: „Dacă învingem, ni se deschid ușile pentru un loc superior”

Eduard Popa

Eduard Popa
11.02.2019

cristi bota pitesti timisoara

SCM Timișoara joacă luni, 11 februarie, în deplasare, în etapa a IV-a din Grupa Roșie, Liga Națională de baschet masculin. Adversarul „Leilor din Banat” vor fi cei de la BCMU FC Argeș Pitești.

Timișoara este pe val, după ce a câștigat în primele trei etape în fața tuturor celor trei mari favorite la titlu, CSU Sibiu, CSM CSU Oradea și U-BT Cluj. Antrenorul bănățenilor, Cristian Bota, a anunțat că echipa sa va căuta o nouă victorie în Sala Trivale, chiar dacă acuză oboseala și câteva accidentări minore:

„Dorim să ne menținem forma sportivă bună din ultima perioadă, cu toate că s-a adunat ceva oboseală. Mergem la Pitești să luptăm și să încercăm să câștigăm împotriva unei echipe foarte valoroase. Lotul este valid: avem unele mici accidentări, dar rezolvăm partea medical până la ora meciului. Este o partidă importantă. Ne putem consolida locul al cincilea, dacă învingem. Dacă se întâmplă acest lucru ni se pot deschide ușile și pentru un loc superior.” 

Înaintea acestei partide, Timișoara este pe locul 5 în Grupa Roșie, cu 8 victorii și 9 înfrângeri, în timp ce Piteștiul este pe 6, cu un palmares de 7-10.

Partida dintre BCM U Pitești și SCM Timișoara se joacă de la ora 19:00 și va fi transmisă în direct de Digi Sport 3.

*foto: facebook SCM Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!