Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cronică. Cupa României masculin. CS Otopeni - SCM Craiova 107 - 87

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
24.09.2011

  

107 - 87 

(27-21, 35-24, 28-17, 17-25)

  Statistica  

CS Otopeni a învins cu 107 – 87 pe SCM Craiova şi s-a calificat în sfertruile de finală ale Cupei României la baschet masculin. Echipa antrenată de Eugen Ilie a controlat jocul pe toată durata partidei şi nu şi.a făcut nicio clipă griji în privinţa ratării calificării.

Dani Popescu a marcat 20 de puncte, reuşind trei coşuri din tot atâtea aruncări de la mare distanţă şi un procentaj de 80% la aruncările de două puncte.

Bogdan Ţibârnă a terminat meciul cu 17 puncte, 6 recuperări şi 5 pase decisive, având procentaj perfect la aruncările din intreriorul semicercului iar Santana, Burrell şi Scott au înscris câte 14 puncte.

Cu 25 puncte, 5 recuperări şi 5 coşuri de la mare distanţă din tot atâtea încercări, Iulian Orbeanu a fost cel mai eficient jucător al gazedelor. El a fost irmat pe lista marcatorilor formaţiei doljene de Vlaskovic cu 14 reuşite şi Tomic cu 13.

Otopeniul va întâlni în sferturile de finală ale Cupei României câştigătoarea seriei dintre CSM Oradea şi BC Miercurea Ciuc. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!