Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CRONICĂ. Steaua Turabo 90 – 69 BC Miercurea Ciuc

Roxana Prichici

Roxana Prichici
17.01.2011

Cu trei jucători noi în echipă, Smith, Tomeljak și Hafnar, Steaua Turabo a debutat cu dreptul în retur, învingând pe teren propriu BC Miercurea Ciuc, formație care rămâne cu o singură victorie în această stagiunea, cea cu BC Timișoara din tur.

Primul sfert s-a desfășurat conform calculelor de pe hârtie, care îi dădeau pe steliți drept favoriți cerți. Căruțașu și Stănescu au făcut repede 4-0, iar avantajul gazdelor a crescut chiar la zece puncte, 19-9, pentru ca după primele zece minute scorul să fie 19-11. Debutul sfertului doi s-a jucat după același scenariu, dar de la 33-21 în minutul 15, prim planul a fost luat de Coleman, care a contribuit cu șase puncte la apropierea echipei din Miercurea la doar patru puncte, 33-29, diferență înregistrată și la pauza mare, 37-33. La reluare, lucrurile au revenit pe făgașul așteptat. BC Steaua Turabo și-a adjudecat sfertul trei cu un parțial de 29-16, și problema câștigătoarei nu s-a mai pus până la final, scor 90-69.

Steaua Turabo: Smith 16, Stănescu 12, Mandache 12, Tomeljak 11, Popescu 9, Hafnar 9, Căruțașu 7, Nikolov 7, Jackson 5, Țibârna 2.

BC Miercurea Ciuc: Hannah 16, Enrico Ramon 13, Samiolă 13, Coleman 12, Levine 10, Huffman 4, Cormos 1.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!