Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CS Dinamo București găzduiești un nou turneu de LNBM

CS Dinamo București găzduiești un nou turneu de LNBM

În perioada 29-30 aprilie, Sala Dinamo din București va găzdui un nou turneu de LNBM. Astfel, SCM Timișoara, SCM Craiova și CSM Oradea vor face deplasarea în Capitală. 

Program:

Joi, 29 aprilie

SCM Timișoara - SCM U Craiova (ora 17:00, Digi Sport, Look Sport, FRB TV)

CSM Oradea - Dinamo București (ora 20:00, Digi Sport, Look Sport, FRB TV)

Vineri, 30 aprilie

SCM U Craiova - CSM Oradea (ora 17:00, Digi Sport, Look Sport, FRB TV)

Dinamo București - SCM Timișoara (ora 20:00, Digi Sport, Look Sport, FRB TV)

Gazdele de la Dinamo au 10-10 la general și se luptă cu SCM Timișoara, CSA Steaua și CSM Galați pentru ultimele două locuri de playoff. În cadrul ultimului turneu disputat, echipa antrenată de Hristu Șapera a reușit o victorie extrem de importantă în fața rivalilor de la Steaua, scor 85 la 84, dar a cedat duelul cu SCM Craiova. Victoria cu steliștii a fost adusă de T.J Price, baschetbalist care întâmplător este și cel mai bun marcator (14,5 puncte pe meci) și cel mai bun pasator al echipei (3,8 pe meci).

CSM Oradea a sosit la București direct de la Tel-Aviv, unde a obținut medaliile de bronz în FIBA Europe Cup după o finală mică câștigată în fața rușilor de la BC Parma. Rămâne de văzut cu ce intensitate vor aborda jucătorii lui Cristian Achim meciurile din Sala Dinamo, în condițiile în care aceștia sunt pe drumuri de o perioadă destul de lungă de timp și au disputat două meciuri foarte intense în cadrul Final Four-ului din Menora Mitvachim Arena.

SCM Timișoara și-a făcut treaba în cadrul ultimului turneu, turneu pe care l-a și găzduit și a trecut de CSM Miercurea Ciuc și CSM Focșani. Nikola Gajic traversează o formă foarte bună, în timp ce Sherwood Brown, cel mai bun marcator al echipei (14,8 puncte pe meci) și-a revenit în totalitate după o accidentare ce l-a ținut departe de teren pentru o perioadă de aproximativ o lună. 

SCM U Craiova este în acest moment una din cele mai în formă echipe din LNBM. Cu ocazia ultimului turneu, oltenii au reușit să administreze lui U-BT Cluj prima înfrângere stagională. După încheierea turneului 12, craiovenii au câștigat și restanța cu CS Dinamo București și au ajuns la 15-7 la general. Dragoș Diculescu traversează o formă foarte bună din punct de vedere ofensiv, în ultimele cinci partide jucate, internaționalul român a adunat o medie de 17,2 puncte. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!