Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CS Dinamo București și CSM Galați, duel direct pentru un loc în playoff

CS Dinamo București și CSM Galați, duel direct pentru un loc în playoff

În perioada 6-7 mai, Galați va găzdui un nou turneu de LNBM. Astfel, CSM Târgu Jiu, CS Dinamo București și SCM U Craiova vor face deplasarea în orașul de pe Dunăre. 

Programul turneului: 

Joi, 6 mai

SCM U Craiova - CSM Târgu-Jiu (ora 16:00, FRB TV)

Dinamo București - CSM Galați (ora 19:00, FRB TV)

Vineri, 7 mai

CSM Târgu-Jiu - Dinamo București (ora 16:00, FRB TV)

CSM Galați - SCM U Craiova (ora 19:00, FRB TV)

Capul de afiș al evenimentul este partida dintre CS Dinamo și gazdele de la CSM Galați, o partidă ce poate influența în mod direct lupta pentru ultimul loc de playoff disponibil. 

CS Dinamo București are 10-12 la general. Gruparea din Capitală are nevoie de o victorie la 8 puncte cu Galați și încă o victorie în celelalte partide pentru a fi sigură de un loc în următoarea faza a LNBM. Totuși, alb-roșii mai au o șansă și dacă nu câștigă meciul direct cu Galați. În aceea situație, echipa antrenată de Hristu Șapera este obligată să nu piardă mai multe meciuri decât echipa de la Dunăre până la finalul sezonului regulat. 

De partea cealaltă, CSM Galați (10-13) poate profita de victoria obținută în fața dinamoviștilor din turul de campionat, astfel, echipa antrenată de Florin Nini avansează în playoff dacă câștigă din nou meciul cu CS Dinamo și încă un meci din cele pe care le mai are de disputat (SCM U Craiova și CSM Oradea) sau dacă CS Dinamo pierde toate partidele rămase (CSM Târgu Jiu, BC CSU Sibiu și BCM U Pitești).

O altă echipă care poate încurca calculele hârtie este CSA Steaua, formație ce va juca ultimele partide din sezonul regulat la Oradea. Pentru a prinde locul 8, militarii trebuie să câștige toate partidele (SCM Timișoara și CSM Oradea) și să spere la faptul că Dinamo și CSM Galați nu vor mai câștiga nicio partidă (exceptând meciul direct). 

Reamintim faptul că acest sezon regulat al LNBM se va încheia la Sibiu cu Turneul Restant.

*foto: facebook/ Baschet Club Athletic Constanța

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!