Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CS Dinamo Știința București a ajuns la o înțelegere cu Vasile Odagiu

CS Dinamo Știința București a ajuns la o înțelegere cu Vasile Odagiu

Joi, 19 septembrie, la două zile după ce l-au transferat pe Andreja Milutinovic, cei de la CS Dinamo Știința l-au adus și pe Vasile Odagiu. Acesta este originar din Republica Moldova și sosește de la College of Central Florida.

În vârstă de 24 de ani, Odagiu și-a început cariera la VEF Riga, în Letonia. Apoi, baschetbalistul de 2m08 a participat la cursurile academiei Get Better, din Praga, urmând ca în 2014 să ajungă la College of Central Florida.

În două sezoane jucate la „Patriots”, Odagiu a avut medii de 1.5 puncte și 2 recuperări în 10.1 minute. În stagiunile 2017-2018 și 2018-2019, pivotul moldovean a evoluat pentru MidAmerica Nazarene și a înregistrat următoarele cifre: 0.8 puncte și 1.4 recuperări.

După această mutare, lotul lui Tudor Costescu arată astfel: Mladen Jeremic, Tony Gugino, Armin Cane, Ousmane Barro, Andreja Milutinovic, Vasile Odagiu, Marcu Badiu, Daniel Ioniță, Mihnea Andrei, Anton Diaconescu și Andrei Calenic.

*foto: gbacademy.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!