Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CS Dinamo Știința câștigă pe terenul lui SCM Timișoara

CS Dinamo Știința câștigă pe terenul lui SCM Timișoara

CS Dinamo Știința câștigă pe terenul lui SCM Timișoara cu scorul de 91 la 87. 

Comisar și arbitri delegați

Partida a fost oficiată de Bogdan Podar, Ciprian Stoica și Tiberiu Serbulea , sub supravegherea comisarului din partea FRB Viorel Constantinescu.

Desfășurarea meciului

Gazdele au început mai bine partidă și după 5 minute de joc conduceau cu scorul de 14 la 11. Tony Gugino a finalizat prin slam dunk cu un minut rămas de joc din primul sfert și dinamoviștii au preluat conducerea pentru prima dată, scor 22 la 21. Tot Gugino a stabilit și scorul primului sfert, 26 la 23 pentru CS Dinamo Știința.

Armin Kane a înscris două aruncări de la distanță în debutul actului secund, reușite care l-au forțat pe antrenorul Timișoarei, Dragan Petricevic, să ceară timeout. În ciuda timpului de odihnă, Ousmane Barro a profitat de câteva erori din defensiva timișoareană și a mărit avantajul dinamoviștilor la 10 puncte, 43 la 33, la jumătatea sfertului secund.

Echipa antrenată de Petricevic a încercat să reducă din handicap, însă nu și-a găsit deloc ritmul pe faza ofensivă și CS Dinamo intra la cabine cu un avantaj de 12 puncte, scor 51 la 39.

Dinamoviștii au început ezitant la reluarea jocului și timișorenii au redus diferență la 9 puncte, după 4 minute de joc din repriza secundă. Mai mult decât atât Franklin și Mirkovic au ieșit la rampă și scorul a devenit 63 la 60 în favoarea jucătorilor lui Tudor Costescu, care este nevoit să ceară un nou timp de odihnă. Javon Masters a înscris în ultima secundă și CS Dinamo Știință intră în sfertul decisiv cu un avantaj de 3 puncte, scor 68 la 65.

Laszlo Lazăr a început sfertul decisiv cu un slam dunk, însă Milutinovic a răspuns instant cu o aruncare de trei puncte. Ousmane Barro a finalizat de sub panou după o recuperare ofensivă și a dus scorul la 78-72 în favoarea echipei sale, cu 6 minute rămase de joc din partidă. Sherwood Brown și Milos Komatina au egalat situația la 78, după două reușite de la distanță. Barro a fost din nou faultat pe recuperare, a înscris ambele aruncări libere, astfel, Dinamo conducea cu 85 la 84 cu un minut și 12 secunde rămase pe tabelă. Troy Franklin a încercat să îl pună în valoare pe Mirkovic, însă a trimis mingea în out ca apoi să îl faulteze pe Masters, care a transformat ambele libere și a dus scorul la 87-84. Mladen Jeremic a transformat două libere, dar Mirel Dragoste a transformat la doar câteva secunde o aruncare de la distanță, care a dus scorul la 89-87 pentru Dinamo cu doar 3 secunde rămase de joc. Milutinovic a fost faultat de Brown și a închis partida de la linia de libere.

CS Dinamo Știința s-a impus pe terenul lui SCM Timișoara cu scorul de 91 la 87

Principalii realizatori

Ousmane Barro a terminat partida cu 19 puncte, 8 recuperări și 3 pase decisive pentru un indice de 24 de unități la eficiență. Javon Masters și Milutinovic au strâns câte 18 puncte, în timp ce Mladen Jeremic a contabilizat 13 puncte pentru învingători. 

Din tabăra lui SCM Timișoara s-a remarcat Troy Franklin cu 19 puncte, 6 pase decisive, dar și 7 mingi pierdute, americanul a fost secondat de Milos Komatina care și-a trecut în cont 17 puncte. 

*foto: facebook Baschet SCM Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!