Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CS Dinamo Știința primește vzita campioanei en-titre, CSM Oradea

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
13.12.2018

dinamo oradea

CS Dinamo Știința și CSM Oradea se reîntâlnesc în etapa a 10a a LNBM, vineri începând cu ora 17, în sala Dinamo.

Gazdele vin după a noua înfrângere consecutivă, suferită pe terenul celor de la SCM Craiova, scor 76-69. Craiovenii au dominat partida încă din primul sfert și nu le-au dat celor de la CS Dinamo nicio șansă să revină în joc.

Pentru alb-roșii s-a remarcat Willie Kemp, cu 17 puncte, 3 recuperări și 3 pase decisive, toate pentru un indice al eficienței de +18.

De partea cealaltă, CSM Oradea vine după revanșa pe care și-a luat-o în fața celor de la CSA Steaua, scor 92-83. Campioana en-titre și-a pus amprenta pe joc din primul minut și încercările militarilor de a reintra în meci au fost în zadar.

MVP-ul partidei și al etapei, Giordan Watson a adunat 19 puncte, 2 recuperări și 8 pase decisive, toate pentru o cotă a eficienței de +27.

În partida tur, bihorenii s-au impus lejer contra alb-roșilor, scor 85-69.

Atunci, Kris Richard a marcat 18 puncte pentru CSM CSU Oradea. Vaidas Kariniauskas a înscris 16 puncte, Muhamed Pasalic 15 și Uros Lucic 10. De partea cealaltă, Michael Deloach a marcat 16 puncte, Zoran Vrkic 13, Djordje Kaplanovic 12 și Justin Baker 10.

Cele două formații s-au întâlnit până acum de 27 de ori, iar CSM Oradea conduce la scorul general cu 14-13.

CS Dinamo Știința și CSM Oradea se întâlnesc vineri de la ora 17 în sala Dinamo. Partida va fi transmisă în direct pe Digi Sport 4.

*foto: Robyy Boroș

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!