Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CS Politehnica Iași învinge pe CS Dinamo Bucureşti

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
18.12.2017

CS Politehnica Iași învinge pe CS Dinamo Bucureşti cu scorul de 84-66 (17-17, 23-16, 20-22, 24-11)

De la CS Politehnica Iași s-au remarcat: Michael Babatunde Balogun cu 26 puncte (2x3), 4 recuperări și 2 pase decisive, Reginald G Keely Jr cu 20 puncte (1x3), 13 recuperări și 5 pase decisive și Constantin Amarghioalei cu 11 puncte (3x3) și o recuperare.

De partea cealaltă s-au remarcat Ionut Alin Zaharie cu 21 puncte (5x3), 6 recuperări și 2 pase decisive, Amadeo Casale cu 9 puncte (1x3) și 5 recuperări și Cornel Cioacata cu 7 puncte (1x3) și 6 recuperări.

Statistica detaliată poate fi vizualizată aici

Revenim cu detalii!

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac :

    Meci
    Cateva aspecte pe langa victoria Iasului. Oare cine era al treilea arbitru? Ce cauta in LNBM? Azi orice fluieras de juniori o poate face sus? Si inca ceva... comentatorul de la Digi... total pe langa!!! (Stop si ahoot in loc de stop-shoot; Calenici, in loc de Calenic). Urat. Succes ambelor echipe mai departe.

    cu 6 ani în urmă (19.12.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!