Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSA Steaua București a blocat transferul lui Skylar Spencer în Turcia

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
23.12.2018

Sakarya BSB a anunțat în această după-amiază, 23 de decembrie, că renunță la transferul lui Skylar Spencer, jucător care a început sezonul la CSA Steaua București. Formația militară a blocat transferul jucătorului american, care a plecat din România fără a-și încheia contractul cu Steaua. În cazul în care ar fi semnat cu Sakarya, sursele noastre spun că Steaua nu ar fi ezitat să ceară suspendarea lui Skylar Spencer.

Antrenorul Sasa Ocokoljic, a fost singurul oficial al Stelei care a vorbit despre situația lui Spencer, imediat după meciul de la Pitești:

„În acest moment avem doi jucători care au plecat de la echipă. Spencer s-a dus la o altă formație chiar dacă încă se afla sub contract, părăsind astfel echipa, așa cum ați văzut pe multe site-uri. Cu toate că legal el încă era sub contract, Spencer a plecat fără să ne anunțe. Malesevic este în continuare sub contract însă vom vedea în următoarele zile care este situația cu el. În acest moment, aceasta e o situație despre care oficialii clubului ar trebui să vorbească. Singura situație clară e legată de Spencer care a semnat cu o altă echipă, fără permisiunea clubului. Legat de Malesevic clubul trebuie să ia o decizie în următoarea perioadă.”

Skylar Spencer a lipsit în două partide ale celor de la CSA Steaua București. Pivotul a absentat de la partidele cu U BT Cluj-Napoca și BCM U Pitești, ambele pierdute de echipa bucureșteană.

La Steaua, Spencer a jucat 9 meciuri  în Liga Națională de Baschet Masculin cu cifre statistice de 11.6 puncte, 6.8 recuperări și 2.0 capace pe meci. În FIBA Europe Cup, pivotul american a terminat cele 6 partide disputate cu medii de 16.0 puncte, 9.8 recuperări și 1.0 pase decisive, fiind cel mai bun recuperator al competiției.

Acum rămâne de văzut cum va reveni Skylar Spencer la formația militară și ce angajament va arăta pe parchet.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!