Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSA Steaua București își completează lotul cu doi americani

CSA Steaua București își completează lotul cu doi americani

CSA Steaua București a ajuns la un acord cu baschetbaliștii americani Jake O’Brien și Elijah Thomas.

Jake O’Brien are o înălțime de 2,06 m și evoluează sub panou pe pozițiile 4/5. Baschetbalistul în vârstă de 31 de ani vine din Cipru de la Keravnos.

În stagiunea precedentă acesta a adunat medii statistice de 14.5 puncte, 6.6 recuperări și 1.2 pase decisive pentru un indice de 17.2 la eficiență în prima ligă din Cipru, respectiv 10,8 puncte, 5,8 recuperări și 0,8 pase decisive la nivel de FIBA Europe Cup, competiție pe care echipa sa a părăsit-o încă din faza grupelor. 

Palmaresul experimentatului jucător cuprinde două titluri de campion și o cupă, toate obținute în Cipru, țară în care a mai jucat și pentru Apoel Nicosia.

Elijah Thomas măsoară tot 2,06m și evoluează pe poziția 4. Baschetbalistul de 23 de ani a absolvit studiile universității americane Clemson, facultate la care a studiat și Cătălin Baciu. 

Stagiunea 2019/2020 l-a găsit în Grecia în echipamentul lui Larissa BC. Thomas a bifat 5 partide în primul eșalon elen și a strâns medii statistice de 6.4 puncte, 4.2 recuperări și 0.6 intercepții pentru 6.8 la eficiență.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!