Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSA Steaua București și CSM Miercurea Ciuc deschid etapa a 20-a

CSA Steaua București și CSM Miercurea Ciuc deschid etapa a 20-a

CSA Steaua București primește vizita formației CSM VSKC Miercurea Ciuc astăzi, 11 februarie, în cadrul etapei cu numărul 20 din Liga Națională de Baschet Masculin.

Bucureștenii au două meciuri câștigate în 2022, ambele pe teren propriu, dar în ultimele cinci etape au înregistrat patru eșecuri. Cel mai recent pas greșit a fost în derby-ul capitalei cu CS Rapid București, duel cedat la o singură posesie diferență, 92-89 în Giulești.

Miercurea Ciuc a ajuns la trei victorii pe teren propriu în acest an, după 85-73 cu Athletic Constanța, fiind a doua partidă ca diferență de scor câștigată în acest sezon de formația harghiteană. Chadrack Lufile s-a evidențiat atunci cu 17 puncte și 7 recuperări, iar Sebastian Ionescu a contribuit cu 13 puncte (3/6 din spatele arcului de cerc).

Înaintea duelului din capitală, Steaua are 8-10 bilanț și este pe locul 5 în campionat, iar Miercurea Ciuc ocupă ultima poziție, cu un bilanț de 4 victorii și 13 înfrângeri.

Statistica este net în favoarea Stelei, care conduce aproape la toate capitolele. Diferența cea mai mare este la media de puncte, unde roș-albaștrii au 81.3, iar ciucanii 67.1.

În tur, CSA Steaua s-a impus la Miercurea Ciuc cu 89 la 86, grație unui ultim sfert mai bun. Ciucul conducea la pauză cu 46-38, dar a încasat 23 respectiv 28 de puncte în repriza secundă. Mihaijlo Bogdanovic și Karlo Vragovic au fost principalii marcatori ai partidei, cu 22 respectiv 21 de puncte.

Partida din Sala Regimentului de Gardă „Mihai Viteazu” va fi transmisă pe Digisport 4 și YouTube FRB TV începând cu ora 17.45.

*foto: Facebook CSA Steaua București

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!