Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSA Steaua București trece de CSM Miercurea Ciuc

CSA Steaua București trece de CSM Miercurea Ciuc

CSA Steaua trece de CSM Miercurea Ciuc cu scorul de 76 la 61 în debutul Cupei României la Baschet Masculin.

Formule de start:

CSM Miercurea Ciuc – Shepherd, Laane, Laszlo, Chatkevicius și Corpodean

CSA Steaua – Coconea, Brown Jr, Mandache, O'Brien și Thomas.

Steliștii au început partida cu un parțial de 9-0 , grație pivotului Elijah Thomas și a unei triple reușite de Andrei Mandache.

Rait Laane a înscris de la mare distanță și a redus diferența la 8 puncte, scor 17 la 9, însă Titus Nicoară a transformat un and-one și a restabilit diferența de peste 10 puncte.

Diferența a fost păstrată până la finalul primului sfert care s-a încheiat cu scorul de 28 la 10.

Sfertul secund a început tot cu steliștii la cârma partidei, Alexandru Lazăr a marcat 4 puncte și a mărit diferența la 20 de puncte, 34 la 14, însă Corpodean a redus din nou diferența cu un coș de la mare distanță. Shepard a răspuns cu un slam dunk reușitelor lui Thomas, însă diferența de scor dintre cele două echipe a rămas până la pauza mare, când scorul era 49 la 32 în favoarea steliștilor.

Sfertul 3 a început cu o serie de reușite din partea lui Brown care au dus scorul la 54 la 32. Ciucanii au avut câteva realizări pe faza ofensiva, însă același Thomas a reușit un coș cu fault care a contribuit la păstrarea diferenței pe tabelă. Sfertul s-a încheiat cu un coș reușit de Raadik după o recuperare ofensivă, scor 65 la 50.

Ultimul act a demarat cu posesii pierdute de ambele părți urmate de un coș al lui Shepherd și o intercepție a lui Laane care au dus apropiat Ciucul la 11 lungimi. Cu aproximativ 4 min rămase de joc, Laszlofy a cerut un time-out, însă tot steliști sunt cei care au înscris de 3 puncte prin Brown.

Astfel, CSA Steaua a câștigat prima partidă din Cupa României - ediția 2020/2021 cu scorul de 76 la 61.

Remarcați

Kenneth Brown - 20 de puncte, Elijah Thomas - 17 puncte, 14 recuperări, Titus Nicoară - 7 puncte;

Rait Laane - 13 puncte, 4 pase decisive, Emanual Shepherd - 12 puncte, 6 recuperări, Vlad Corpodean - 12 puncte, 11 recuperări. 

*foto: facebook CSA Steaua

2 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca Acs Titi :

    Noroc cu baschet.ro
    Așa am aflat rezultatul meciului. Pe YouTube s-a terminat 76-16 pentru Miercurea Ciuc. E drept că a fost și 96-74 cu 1 minut înainte !

    cu 3 ani în urmă (09.11.2020) Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    prima impresie
    steaua se arata a fi o echipa foarte interesanta anul asta; au adus straini valorosi si au rotatie adanca la romani; singura problema e lipsa unui u23 de valoare, iar aceasta va fi resimtita adanc in cupa; insa in campionat vor arata din ce in ce mai bine, dupa capul meu fiind una din pretendentele la un loc pe podium.

    cu 3 ani în urmă (09.11.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!