Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSA Steaua, în afara playoff-ului pentru prima dată în ultimele 7 sezoane

CSA Steaua, în afara playoff-ului pentru prima dată în ultimele 7 sezoane

CSA Steaua a pierdut partida cu SCM Timișoară și orice șansă să mai ajungă în playoff-ul LNBM - ediția 2020-2021. 

Clubul din Capitală a fost o prezentă constantă în fazele superioare ale primului eșalon din România pe parcursul ultimelor 6 sezoane. Ultima dată când Steaua (sub denumirea de Steaua CSM Exim Bank) nu a reușit să se claseze în primele 8 echipe ale campionatului a fost în sezonul 2013-2014, primul de la revenirea în LNBM.

În aceea stagiune, militarii au încheiat sezonul regulat cu 13-13 la general și s-au clasat pe locul 9 în spatele lui CS Energia Rovinari. De menționat și faptul că acel sezon a fost și ultimul din cariera lui Virgil Stănescu, un sezon ce l-a găsit în postura de președinte-jucător.

Revenind la stagiunea în curs, gruparea din Capitală a avut un buget destul de consistent, de 650.000 de Euro, dar s-a confruntat pe tot parcursul sezonului cu probleme de efectiv. Acestea au fost dublate de o schimbare pe bancă tehnică, petrecută în luna ianuarie, moment în care Eugen Ilie l-a înlocuit pe banca tehnică pe Cătălin Burlacu. 

Noul antrenor al militarilor a declarat pentru baschet.ro faptul că va opera modificări la nivelul lotului de jucători, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat și echipa a încheiat sezonul în aceeași formulă pe care Ilie a găsit-o în momentul în care a preluat echipa. 

Chiar dacă nu mai au nicio șansă la playoff, CSA Steaua mai are de disputat un meci din actuala stagiune, astăzi, 7 mai, de la ora 19:45 în compania lui CSM Oradea. 

*foto: facebook/Baschet Club Athletic Constanța

1 comentariu la aceasta stire:
  • pipzn :

    Mda
    Cum nu se joaca nici pentru play out in acest sezon, Steaua poate pleca linistita in vacanta, Oradea va avea un meci de antrenament. Mai ramane de vazut cat o sa o incurce Galatiul in ocuparea locului 2, probabil direct proportional cu sansele acestuia de a prinde un loc de play off.

    cu 2 ani în urmă (07.05.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!