Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSA Steaua, primele mutări anunțate oficial în această perioadă de transferuri

Eduard Popa

Eduard Popa
07.08.2019

CSA Steaua, primele mutări anunțate oficial în această perioadă de transferuri

csa steaua transferuri

CSA Steaua a anunțat oficial aducerea tinerilor baschetbaliști Alex Hărănguș (foto stânga) și Radu Voinescu (foto dreapta). Transferurile celor doi sportivi reprezintă primele mutări oficiale ale „militarilor”, după ce l-au instalat pe Cătălin Burlacu în funcția de antrenor principal.

Alex Hărănguș are 18 ani, este născut la Baia Mare și joacă pe posturile de conducător de joc și extremă. El vine de la CSM București și este component al lotului național U18.

„Pentru mine, transferul la Steaua a reprezentat cea mai bună opțiune în acest moment. Venirea aici mă obligă să fiu dedicat 100% acestui sport și să intru pe teren cu maximă încredere”, a spus Alex Hărănguș, pentru site-ul oficial al Stelei.

Radu Voinescu are 19 ani, este fost component al naționalei U18 a României și este fiul fostului jucător al României, Adrian Voinescu. El evoluează pe poziția de conducător de joc și a evoluat în sezonul precedent la CSM Galați.

„Am venit la Steaua pentru a progresa și pentru a ajuta clubul să-și îndeplinească obiectivele. Steaua mi-a făcut o ofertă bună și sunt fericit că am venit aici”, a spus și Radu Voinescu.

Totalbaschet a anunțat deja trecerile lui Dani Mâinea și Mihai Gavrilă la clubul roș-albastru. De asemenea, din sursele site-ului nostru știm că Victor Petrache a părăsit clubul „militar” și se află la un pas de SCM U Craiova.

*foto: csasteaua.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!