Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM București a semnat cu Steve Sir

Adrian Micinic

Adrian Micinic
02.08.2012

Steve Sir este cel de-al 3-lea transfer al echipei CSM București în această vară. Născut în Minnesota, el are cetățenie canadiană și sosește din Mexic, unde a evoluat ultima oară, pentru Huracanes.

În vârstă de 30 ani, jucătorul de 1.95 metri evoluează pe poziția 2. Este absolvent al universității Northern Arizona. De-a lungul carierei, Sir a evoluat la BBC Nyon (Elveția), Ehingen (Germania), Edmonton Energy (IBL), Algodoneros și Abejas (ambele din Mexic).

În ultimul sezon, canadianul a avut 21 de meciuri jucate cu medii de 11.2 puncte, 3.1 recuperări, 1.8 pase decisive, 0.5 intercepții și 1.6 posesii pierdute în 23.6 minute pe meci. Steve a avut procentaje de 43% la aruncările din acțiune (37% la trei puncte), respectiv 93% la linia de pedeapsă.

Prin legitimarea lui Sir, CSM București are șase jucători străini sub contract. Din sezonul precedent au fost păstrați Goran Martinic, Garry Gallimore și Ivan Bosnjak, iar în această vară au mai fost aduși Damjan Kandic (Ungaria) și Aaron Pogue (NCAA).

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!