Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM București - CS Otopeni, meciul premierelor

Costin Marinescu

Costin Marinescu
23.10.2011

Partida dintre CSM București și CS Otopeni a fost una a premierelor în actuala ediției a Diviziei A.

Prima noutate constă în faptul că echipa din Capitală a reușit prima victorie din istorie în fața ilfovenilor. Bilanțul general la victorii înaintea acestui meci era 4 – 0 în favoarea Otopeniului.  

O a doua noutate a reprezentat-o prezența în cinciul de start al Otopeniului al unui jucător care nu s-a mai aflat în această postură până acum. Astfel Eugen Ilie, tehnicianul Otopeniului, l-a trimis din primul minut în teren pe Octavian Boian.  Fundașul a evoluat 14:54 minute, a marcat 1 punct, a recuperat 2 mingi, a pasat decisiv de 3 ori și a avut un coeficient de eficiență de 5.

De asemenea la acest meci putem consemna și debutul în actuala ediție a Diviziei A a lui Bogdan Stăncuț. Extrema de 24 de ani a evoluat 14:59 minute și a reușit să marcheze 7 puncte. A înscris 2 din cele 3 aruncări de două puncte, una din cele două de la mare distanță. El a recuperat 5 mingi, a pasat decisiv o dată dar a și pierdut o posesie, totul pentru un indice de eficiență de 9.  

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!