Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM București obține prima victorie împotriva lui CS Otopeni

Adrian Micinic

Adrian Micinic
23.10.2011

CSM București a obținut prima victorie din istoria confruntărilor oficiale disputate în compania lui CS Otopeni. Meciul desfășurat la Arena de Baschet din capitală, contând pentru etapa a 5-a din sezonul regulat al Diviziei A la baschet masculin - ediția 2011/12, s-a finalizat cu scorul de 75-54.

Aflată la cel de-al treilea sezon consecutiv pe prima scenă a baschetului românesc, CSM București a înregistrat al doilea succes în actuala ediție de campionat.

În ceea ce privește confruntările directe dintre CSM București și CS Otopeni, s-au consemnat următoarele rezultate:

- sezonul 2009/10: 82-72 la Otopeni, 77-71 la București
- sezonul 2010/11: 73-69 la Otopeni, 84-68 la București

Toate meciurile s-au soldat cu victoria aviatorilor.

Cele două nu s-au întâlnit niciodată în alte faze ale campionatului (playoff sau playout) ori în Cupa României.

În urma acestui rezultat, CSM București are un bilanț general de două victorii - trei înfrângeri și este neînvinsă la Arena de Baschet, iar CS Otopeni rămâne cu o victorie dintr-un total de cinci meciuri jucate în Divizia A.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!