Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM CSU Oradea a câștigat meciul amical cu KK Zlatibor

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
13.09.2022

CSM CSU Oradea a câștigat meciul amical cu KK Zlatibor

CSM Oradea a bifat al doilea succes din presezon, în duelul din Serbia cu KK Zlatibor, încheiat cu scorul de 111-85. Bihorenii au ajuns la două victorii consecutive în jocurile amicale, după ce au trecut și de BC CSU Sibiu în urmă cu câteva zile.

Linia de start a orădenilor i-a conținut pe Erick Neal, Kris Richard, Bobe Nicolescu, Donatas Tarolis și Mark Ogden. Conform cronicii de pe csmoradea.ro, Luca Năstruț a primit minute importante în a doua jumătate a confruntării.

Elevii lui Cristian Achim s-au distanțat rapid, iar după primul sfert conduceau deja cu 36-23. Avansul a crescut cu încă nouă puncte până la pauza mare (59-37). Cele două echipe s-au anihilat reciproc în sfertul al treilea, încheiat cu 19-19. În cele din urmă, scorul final, 111-85, a fost stabilit după un triumph la patru puncte al oaspeților în ultimul parțial.

Mark Ogden a fost MVP-ul confruntării și a bifat 20 de puncte și 9 recuperări. Erick Neal a avut 14 puncte și 12 assist-uri. Tot 12 puncte a avut și Stephen Holt. Alți trei jucători ai Oradiei au fost în double-digits. Toți cei 11 baschetbaliști deplasați în Serbia au punctat.

Miercuri (14.09), CSM Oradea dă piept cu Sloboda Uzice, pe terenul grupării din Serbia. Meciul este programat de la ora 21:00.

*foto: Facebook/CSM CSU Oradea

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM Oradea 2 bulcul 1 :

    Neal
    neal e oarecum semnul de intrebare a echipei, impreuna cu ogden pe 5. Nu ca inseamna foarte multe aceste meciuri amicale, dar mie pare mai mult ca acestia 2 vor fi cei mai in forma.

    cu 1 an în urmă (14.09.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!