Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM CSU Oradea a câștigat Memorialul „Antonio Alexe”

CSM CSU Oradea a câștigat Memorialul „Antonio Alexe”

În ultimele trei zile, CSM Oradea a fost gazda Memorialului „Antonio Alexe”, un turneu amical care a avut în acest an încă două participante: FC Argeș Basketball și Rilski Sportist. Finala a fost câștigată de către roș-albaștri cu scorul de 67 la 62.

În prima zi a competiției, CSM CSU Oradea a învins-o la limită pe Rilski Sportist, scorul final fiind 70-69. Vicecampioana Bulgariei a suferit încă o înfrângere dureroasă ieri, 17 septembrie, împotriva lui FC Argeș: 69-71. Drept urmare, duelul dintre cele două formații românești a devenit finala Memorialului „Antonio Alexe”.

Chiar dacă au evoluat fără Mladen Jeremic, Ilari Seppala și Goran Gajovic, argeșenii s-au ținut aproape de adversari, iar cele două tabere au oferit un joc echilibrat. Însă, în cele din urmă, trupa pregătită de Cristian Achim a jucat mai bine și a câștigat la o diferență de cinci puncte: 67-62.

Principalii marcatori ai învingătoarei au fost: Alex Gavrilovic (16 puncte, 16 recuperări), Cătălin Baciu (12 puncte, 6 recuperări) și Dovis Bickauskis (10 puncte, 6 pase decisive). De partea cealaltă, s-au remarcat: Tudor Gheorghe (18 puncte, 5 pase decisive), Nikola Jevtovic (16 puncte, 8 recuperări) și Toarlyn Fitzpatrick (10 puncte, 8 recuperări).

Așadar, CSM Oradea își adjudecă locul I la Memorialul „Antonio Alexe” pentru a șaptea oară.

*foto: Facebook – CSM Oradea

1 comentariu la aceasta stire:
  • Csm.O :

    Plus
    Sepala a lipsit de la piteșteni, au jucat în 3 străini, Fitz, Thornton și Jeftovic. O victorie normală pentru Oradea ținând cont și de absențele adversarilor.

    cu 2 ani în urmă (19.09.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!