Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM CSU Oradea a cedat partida de verificare contra Stelei Roșii Belgrad

CSM CSU Oradea a cedat partida de verificare contra Stelei Roșii Belgrad

CSM CSU Oradea a susținut o partidă de verificare în compania celor de la Steaua Roșie Belgrad. Meciul a avut la arena Pionir din Belgrad și a fost câștigat clar de gazde cu scorul de 83-53.

Cristian Achim a început partida cu un prim 5 format din Giordan Watson, Aaron Broussard, Bobe Nicolescu Dragan Zekovic și Arturas Valeika. Echilibrul în această partidă a fost păstrat doar în primul sfert, după care până la pauză Steaua Roșie s-a desprins la 42-21. În partea secundă nu s-a schimbat nimic și sârbii au mai pus câteva puncte diferență pe tabelă.

Aaron Broussard a fost cel mai bun jucător de la Oradea cu 17 puncte, în timp ce Nikola Markovic a contribuit cu 15 puncte.

Pentru CSM CSU Oradea urmează un nou meci verificare în Serbia. Sâmbătă, 26 septembrie, bihorenii vor întâlni pe FMP.

foto. unitedhoops.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!