Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM CSU Oradea a făcut instrucție cu CSM VSKC Miercurea Ciuc

CSM CSU Oradea a făcut instrucție cu CSM VSKC Miercurea Ciuc

CSM CSU Oradea nu a avut niciun fel de emoție în prologul etapei cu numărul 22 din Liga Națională de Baschet Masculin în fața celor de CSM VSKC Miercurea Ciuc. Într-o partidă desfășurată astăzi, 4 martie, în Arena Antonio Alexe, vicecampioana României s-a impus cu scorul 87-51, după ce a tranșat partida încă din start.

Oradea a avut prima posesie iar Tudor Fometescu a marcat primul coș, după o pătrundere. Bickauskis a lovit de la distanță, iar primul coș pentru ciucani a venit de la Nicolae Ciucă. Scorul a ajuns rapid la 11-2. Ofensiva orădenilor a funcționat la capacitate maximă și elevii lui Cristian Achim au ajuns la 19 de puncte până la jumătatea actului inaugural, cu 9 puncte venite de la Bickauskis. În continuare jocul a curs într-o singură direcție, iar CSM CSU Oradea a câștigat primul act cu scorul de 29-12. Actul secund a avut un start mai domol, cu doar 4 puncte marcate în 2 minute. O triplă a lui Bickauskis a făcut ca diferența că urce la 20 de lungimi. Miercurea Ciuc nu a mai reușit absolut în ofensivă și scorul a ajuns la 42-14. Bogdanovic a înscris al 2-lea coș din sfert pentru oaspeți, după 6 minute scurse de pe tabelă. Dovis Bickauskis și-a continuat recitalul ofensiv și a ajuns la 17 puncte până la pauză, iar CSM CSU Oradea conducea cu scorul de 48-26.

După reluarea jocului, ciucanii au arătat cât de cât decent în ofensivă. Totuși diferența de pe tabelă nu a scăzut la mai puțin de 20 de puncte până la jumătatea sfertului trei. Oradea nu a forțat prea tare dar chiar și așa a reușit să-și mărească ecartul. Astfel după 30 de minute de joc, tabela din Arena Antonio Alexe indica scorul de 70-42. Bobo Baciu a reușit faza meciul în startul ultimului sfert, cu un monster dunk din pasa lui Bickauskis. Scorul a rămas blocat pentru momente bune la 80-44. Bogdanovic a schimbat tabela cu un coș de 3 puncte. Oradea a încheiat partida cu un cvintet format doar din jucători români, iar partida s-a încheiat cu scorul de 87-51.

Dovis Bickauskis a fost cel mai bun marcator al învingătorilor cu 19 puncte, plus 6 pase decisive și o recuperare. Stephen Holt a reușit 12 puncte, 3 recuperări și 3 pase decisive. Bobe Nicolescu a venit de pe bancă cu 10 puncte, 4 recuperări și o pasă decisivă.

Nicolaer Ciucă a fost principalul remarcat al oaspeților cu 14 puncte și 2 recuperări. Mihajlo Bogdanovic a reușit 13 puncte, 4 pase decisive și 3 recuperări.

foto: CSM Oradea (facebook)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!