Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM CSU Oradea a învins-o pe SCM Timișoara la o diferență de zece puncte

CSM CSU Oradea a învins-o pe SCM Timișoara la o diferență de zece puncte

Într-o restanță din Liga Națională de baschet masculin, CSM CSU Oradea a câștigat împotriva celor de la SCM Timișoara cu scorul de 77-67 (15-23, 20-15, 25-20, 17-9). Partida a avut loc joi, 15 aprilie în Sala ”Constantin Jude” din Timișoara.

Echipele de start

Timișoara: Mijajlovic, Mocrițchi, Gajic, Komatina, Olah

Oradea: Watson, Fometescu, Holt, Zekovic, Valeika

Timișorenii au început mai bine partida de pe propriul teren și au condus în permanență în primul sfert, cu o singură excepție, atunci când Fometescu a punctat de afară pentru 7-8. Mijajlovic a înscris de la mare distanță și tabela s-a modificat la 18-8, iar Gajic a închis tabela după primele zece minute cu un coș de trei puncte.

Formația bihoreană s-a descurcat mult mai bine în actul secund și a reușit să egaleze prin Broussard la jumătatea sfertului, 28-28. Totuși, leii din Banat au reușit să termine în avantaj prima repriză. Mocrițchi a marcat din afara arcului de cerc și a stabilit scorul după prima repriză, 38-35.

Elevii lui Cristian Achim au reușit să preia conducerea repede în sfertul trei și s-au aflat la conducere în mare parte din el, dar cu un minut rămas din penultimul act, Mijajlovic a găsit ținta de la mare distanță, scor 58-58. Oaspeții au reușit să intre în sfertul patru cu un avantaj de 2 puncte, 58-60, după coșul semnat de Broussard de la semi-distanță.

După aproximativ trei minute scurse din ultimele zece ale meciului, Markovic a punctat pentru 61-64. Au urmat numeroase faze fără coș marcat de ambele părți, iar Broussard și Valeika au mărit în cele din urmă ecartul de pe tabelă, 61-68. Trupa de pe Bega a răspuns prin Gajic și Mijajlovic, dar Broussard a risipit orice emoție pentru Oradea cu 4 puncte înscrise în ultimul minut de joc.

Principalii marcatori

Oradea: Broussard 20 de puncte, Green 14 puncte, Valeika 13 puncte, Markovic 7 puncte, Zekovic 7 puncte

Timișoara: Gajic 19 puncte, Olah 15 puncte, Mijajlovic 11 puncte, Brown 8 puncte

*Foto: Facebook CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!