Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM CSU Oradea a transferat un jucător de la Hapoel Holon

CSM CSU Oradea a transferat un jucător de la Hapoel Holon

CSM CSU Oradea a avut o pauză lungă, provocată de un număr mare de cazuri de Covid-19 apărute în rândul echipei. Recent, bihorenii s-au întors la antrenamente iar, conform unui anunț publicat în această dimineață, aceștia au semnat un jucător nou.

Este vorba de Mark Ogden, care a jucat în acest sezon pentru Hapoel Holon, fosta adversară a lui U-BT Cluj-Napoca din Basketball Champions League. În 11 partide, jucătorul ce evoluează pe pozițiile 4 și 5 a strâns 4.4 puncte și 2.3 recuperări.

Ogden și-a început cariera în 2016, la Racing Lux, o echipă din Luxemburg. Apoi, a trecut în Georgia, la Olimpi, urmând ca în stagiunea 2020-2021 să evolueze pentru Slam Stal Ostrow, în Polonia, și pentru s Oliver Baskets, în Germania.

În acest moment, lotul lui Cristian Achim este alcătuit din următorii jucători: Kris Richard, Stephen Holt, Dovis Bickauskis, Martynas Paliukenas, Garlon Green, Alexandre Gavrilovic, Nikola Markovic, Mark Ogden Jr., Bobe Nicolescu, Cătălin Baciu, Tudor Fometescu, Vlad Marinău, Enzo Vescan și Raul Igna.

Pentru CSM CSU Oradea urmează duelul de miercurea viitoare (12.01) cu Trefl Sopot, din faza secundă a FIBA Europe Cup.

*foto: championsleague.basketball

9 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Bun
    Oradea suferea in caciula si au gasit un pivot putenic, muncitor, role-player, cam pe gustul lui Achim.
    Sunt curios daca vor renunta la cineva sau vor ramane in formula asta de 7+1.

    cu 2 ani în urmă (06.01.2022) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Acs Titi :

    Felicitari
    Asa se face economie de buget dar si performanta interna, de ce nu chiar si in FIBA Europe Cup. Iata ca sustinatorii Oradei nu mai trebuie sa-si faca probleme. Lupta la Campionat este clar in trei ( U, Oradea si Voluntari ) si cine va gestiona mai bine "oboseala" va avea cistig de cauza. Chiar nu vad cine ar putea interveni, sa se faca de un "patrulater ".

    cu 2 ani în urmă (06.01.2022) Raspunde
  • CSM CSU Oradea returnofthesnek :

    Da
    Un upgrade deosebit de necesar. Speram la o schimbare si la pozitia 1, cu conditia sa plece actualul detinator al "functiei" sau colegul lui "shooter".

    cu 2 ani în urmă (06.01.2022)
    • CSM CSU Oradea sup.OR.ter:

      Bun si asa
      Upgrade necesar datorita prestatiei slabe a lui Markovic si Baciu dar nu trebuie trecuta cu vederea performanta sub asteptari a celor doi lituanieni de la poz.1.
      Cred ca urgenta era la aceasta pozitie.

      cu 2 ani în urmă (07.01.2022)
    Raspunde
  • Posaga :

    CSM
    Transfer bun. Cine va pleca si cine mai vine???

    cu 2 ani în urmă (07.01.2022)
    • CSM CSU Oradea returnofthesnek:

      Mda
      Ca o opinie strict personala, desi as prefera un schimb Paliukenas - altcineva combo guard, as fi ok si cu Bickauskis si alt fundas pur sange. 75-80% optimist ca vom schimba si acolo, dupa cum zumzaie orasul. Sa vedem. Ne trebuie un upgrade mare de tot daca vrem sa avem macar 20% sanse cu Clujul.

      cu 2 ani în urmă (07.01.2022)
    • CSM CSU Oradea Ion777:

      Cluj
      corect. cu clujul slabe sanse, dar macar sa batem voluntariul, cu toate ca acu dupa covid va fi greu ca si in polonia de altfel

      cu 2 ani în urmă (07.01.2022)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca RobertMugabe :

    Transfer bun
    Se potriveste bine stilului de joc al echipei. E un plus mare

    cu 2 ani în urmă (07.01.2022) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca RobertMugabe :

    Transfer bun
    Se potriveste bine stilului de joc al echipei. E un plus mare

    cu 2 ani în urmă (07.01.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!