Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM CSU Oradea anunță încetarea colaborării cu Sean Denison

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
08.01.2019

seandenisonÎn cursul acestei zile, CSM CSU Oradea a anunțat pe site-ul oficial încetarea colaborării, cel puțin pentru moment, cu unul din cei mai importanți jucători ai săi, Sean Denison.

Conform spuselor acestora, baschetbalistul candian este nevoit să se întoarcă în țara sa natală de urgență, alături de familie, cu scopul de a încerca rezolvarea problemelor personale pe care le întâmpină.

Conducerea clubului și jucătorul au convenit să sisteze colaborarea cel puțin pentru moment, astfel încât rămâne de văzut în următoarea perioadă dacă acesta se va alătura din nou “leilor roșii”.

Pivotul canadian se află la al 4-lea sezon alături de “leii roșii”, după cele din 2013-2014, 2016-2017 și a doua jumătate a sezonului 2017-2018.

În sezonul precedent, Denison a bifat câștigarea campionatului alături de CSM CSU Oradea, având, în 24 de partide jucate, medii de 23:38 de minute, 10.3 puncte, 5 recuperări și o pasă decisivă, cu 11.8 indice de eficiență.

În stagiunea actuală, Sean Denison a jucat 9 partide în tricoul oradenilor. Cu o medie de 26:03 de minute petrecute pe parchet, acesta are cifre de 12.0 puncte , 4.6 recuperări și 2.4 pase decisive pe meci.

Conducerea CSM Oradea transmis, de asemenea, un mesaj de susținere morală și suport necondiționat pentru Sean și familia Denison și că vor reveni cu informații referitor la posibilitatea continuării unei colaborări în măsura în care evoluează lucrurile.

 

*SURSA FOTO: facebook CSM CSU Oradea // Robyy Boros

5 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Nasol
    Cum se leagă toate ghinioanele astea de Oradea...

    cu 5 ani în urmă (08.01.2019) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac :

    Denison
    Un jucator valoros. :) Chiar ca ghinion.....

    cu 5 ani în urmă (08.01.2019) Raspunde
  • BC CSU Sibiu S C :

    Sean
    Baiat fain Sean, sper ca totul sa se termine cu bine!

    cu 5 ani în urmă (08.01.2019) Raspunde
  • CSM CSU Oradea 6X :

    Sean.
    Cine va veni?
    Gavrila va prinde minute bune.

    cu 5 ani în urmă (08.01.2019)
    • CSM CSU Oradea minotauro:

      cine va veni
      Ar fi poate o sansa sa luam din Turcia ceva, date fiind probleme financiare cu care se confrunta echipele de acolo.

      cu 5 ani în urmă (09.01.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!