Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM CSU Oradea câștigă al doilea amical de la Belgrad

CSM CSU Oradea câștigă al doilea amical de la Belgrad

CSM CSU Oradea  a trecut de London Lions în al doilea joc de verificare de la Belgrad. Formația antrenată de Cristian Achim a trecut de gruparea engleză cu scorul scorul de 102-90, dupa o repriza de prelungiri.

Britanicii au început mai bine partida și s-au desprins la 30-13. Oradea a mai echilibrat lucrurile până la pauză, când tabela indica scorul de 45-34. În prima repriză, bihorenii au jucat în permanență cu doi români pe teren, sistem la care au renunțat în partea secundă și după sfertul trei scorul era 69-64 tot în favoarea englezilor. Pe final elevii lui Cristian Achim au venit la conducere dar meciul a fost prelungit de o triplă a britanicilor. Alex Gavrilovic a marcat 6 puncte la rând pentru Oradea în startul reprizei suplimentare, suficient pentru ca echipa să se desprindă și să se impună la final.

Vicecampioana României a mai disputat un amical la Belgrad, în compania Stelei Roșii și pierdut cu scorul de 74-50.

CSM CSU Oradea se întoarce în țară iar următoarele partide de verificare sunt programate între 16 și 18 septembrie în cadrul Memorialului Antonio Alexe.

foto: CSM CSU Oradea (facebook)

2 comentarii la aceasta stire:
  • Popescu Marcu-George :

    Memorialele
    Memorialele Georgel Ziguli de la Pitesti si Antonio Alexe se vad doar pe Digi Sport sau se mai pot vedea altundeva ?

    cu 2 ani în urmă (10.09.2021) Raspunde
  • BC CSU Sibiu Mihai1988 :

    Digisport
    Nu am vazut sa fie astazi pe digisport

    cu 2 ani în urmă (10.09.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!